Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

«Εκθειάζουν »τον Δημήτρη Κατελούζο στην Ηλεία


Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται ιστοσελίδα της Ηλείας για την αξία του Δημήτρη Κατελούζου, πρώην τερματοφύλακα του Αιόλου, των Αγράφων και του Βελουχίου.

Αναλυτικά το άρθρο:

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ της πορείας του Πανωλενιακού στο λήξαν πρωτάθλημα, ο τερματοφύλακας Δημ. Κατελούζος ήταν ένας από τους καλύτερους από το Φλεβάρη και δώθε που έπαιξε.
Είναι 21 ετών (έτως γεν. 1993) και είναι απόφοιτος της ακαδημίας του Χρήστου Δημόπουλου, στην οποία βρέθηκε από 8 ετών. Είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Άφοβου Βροχίτσας, Κώστα Κατελούζου.
Στον Ηρακλή Πύργου υπέγραψε για πρώτη φορά δελτίο και 16 ετών πήγε στον Πανηλειακό, με προπονητές τους Βλαστό, Τόγια. Αργότερα ως φοιτητής Δασοπονίας ΤΕΙ Καρπενησίου έπαιξε δύο χρόνια με τον ΑΠΟ Καρπενησίου και τον Αίολο στην Δ’ Εθνική, ενώ μέχρι το Γενάρη που πήρε το πτυχίο του έπαιξε στην ομάδα των Αγράφων, Α’ τοπική. Το Φλεβάρη ήρθε στην Ηλεία κι έπαιξε στον Πανωλενιακό, όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα. Ο υποβιβασμός της ομάδας του Καράτουλα τον αναγκάζει να ψάξει την τύχη του σ’ άλλο σωματείο ανώτερης κατηγορίας. Ήδη έχει προτάσεις και τις μελετάει.
ΑΞΙΖΕΙ, γιατί ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστός.»

Πηγή: www.olympiasports.gr