Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Με στόχο την παραμονή ο πρώτος αντίπαλος του Άτλαντα Α.Ο. Μώλος


Η ομάδα της Φθιώτιδας Α.Ο. Μώλος είναι σύμφωνα με το πρόγραμμα ο πρώτος αντίπαλος του Άτλαντα στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Μόνο άγνωστοι δεν είναι οι Φθιωτοί για τους πρωταθλητές της Γ΄ Κατηγορίας.
Οι δυο ομάδες τα δυο τελευταία χρόνια έχουν τεθεί αντιμέτωπες 4 φορές, με την καθεμία από αυτές επικρατεί στην έδρα της. Οι Μολιώτες επέστρεψαν στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ ύστερα από δυο χρόνια απουσίας, έχοντας ως στόχο την σωτηρία στην κατηγορία με μια καλή πορεία.
Από το περυσινό ρόστερ συνεχίζουν στους «πορτοκαλί»  όλοι οι αθλητές και συγκεκριμένα οι: Χρήστος Βλασόπουλος(«Αστέρι» της ομάδας και πρώτος σκόρερ), Γιώργος Γρίβας, Γιώργος Μακρόπουλος, Θανάσης  Καλοβελώνης, Χρήστος Χαΐτα, Βασίλης Χαΐτα, Αντώνης Καίσαρης, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Κώστας Βούλγαρης, Θανάσης Καντερές, Γιώργος Γρηγοριάδης και Ειρηναίος Μακρυγιάννης.
Νέες μεταγραφές αποτελούν οι: Γιάννης Μακρόπουλος, Αντώνης Σακελλαρόπουλος, Αποστόλης Αντωνόπουλος(Πρώην παίχτης του Αίαντα Μοσχοχωρίου), Στέλιος Κύρκος, Παντελής Νικολάου, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Θανάσης Κιτσικόπουλος.
Προπονητής της ομάδας είναι ο έμπειρος Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος με βοηθό τον Δημήτρη Γαλάνη. Ο Μώλος χρησιμοποιεί ως  έδρα το νεόκτιστο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, το οποίο μπαίνει μόλις στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του. Στο μοναδικό φιλικό που έδωσε ο Α.Ο.Μ. επικράτησε με 62-60 εντός έδρας της Προοδευτικής Λάρυμνας.