Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Βλέψεις για πρώτη νίκη στους παίδες της Π.Α.Κ. κόντρα στον Πρωτέα Λαμίας
Εντός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την ομάδα παίδων της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το συγκρότημα του Φώντα Ζαχαρόπουλου στις 16:00 στο κλειστό γήπεδο Καρπενησίου θα υποδεχτεί τον Πρωτέα Λαμίας στα πλαίσια της  3ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Η εμφάνιση στην Σπερχειάδα δημιουργεί προσδοκίες για την πρώτη νίκη των Ευρυτάνων.
Ο Πρωτέας Λαμίας του Χρήστου Μπάκα ηττήθηκε και αυτός εντός έδρας από τον Άρη Σπερχειάδας στο πρώτο του παιχνίδι για την σαιζόν, ενώ έχει κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα με τον αποχωρήσαντα Δομοκό. Οι αθλητές των δυο ομάδων είχαν τεθεί αντιμέτωποι πέρυσι στο πρωτάθλημα μίνι με την Ακαδημία να επικρατεί εύκολα εντός και εκτός έδρας. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Ευαγγελόπουλος.

Οι άλλοι δυο αγώνες
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου η Αναγέννηση Λαμίας θα τεθεί αντιμέτωπη σε εξ αναβολής ματς με τον Έσπερο Λαμίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Για την 3η αγωνιστική την επόμενη ημέρα ο Έσπερος θα υποδεχτεί τον Άρη Σπερχειάδας, ενώ η Αναγέννηση θα κερδίσει στα χαρτιά την Μούτα Δομοκού. Έτσι θα υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα για την βαθμολογία του ομίλου με την συμπλήρωση 3 αγωνιστικών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (Ζ΄ Όμιλος)

2η αγωνιστική 
Αναγέννηση Λαμίας-Έσπερος Λαμίας ΔΑΚ Λαμίας  10-10-2015 10:00
Διαιτητές: Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής& Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

3η αγωνιστική 
Έσπερος Λαμίας-Άρης Σπερχειάδας ΔΑΚ Λαμίας  11-10-2015 10:00
Διαιτητές: Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: (Δεν έχουν οριστεί ακόμη)

Π.Α.Κ.-Πρωτέας Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου 11-10-2015 16:00
Διαιτητές: Γιάννης Ευαγγελόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές:  (Δεν έχουν οριστεί ακόμη)

Μούτα Δομοκού-Αναγέννηση Λαμίας 0-20 α.α.