Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Με 3 θέματα η ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ-Ενωσιακοί προπονητές Τσιγαρίδας & Χρυσαφόπουλος


Με 3 βασικά θέματα συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας σήμερα το απόγευμα. Η συνεδρίαση έγινε στα γραφεία της ενώσεως και ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα. Παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Βασίλης Κατσίκης, Νίκος Δροσίνης και Γιώργος Λιάγκας. Απουσίαζαν οι: Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Σωτήρης Διώτης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης και Βασίλης Μπούρας. Παρών ήταν και ο υπάλληλος και γραμματέας της ενώσεως Διονύσης Βονόρτας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 3 και ήταν η πρόσληψη δυο τεχνικών για τις μικτές ομάδες, οι μειώσεις των αμοιβών γιατρών και διαιτητών και οι ρυθμίσεις των οφειλών των ομάδων. Συζητήθηκε και η πιθανή αλλαγή του αρχιδιαιτητή.

Τσιγαρίδας και Χρυσαφόπουλος
Ενωσιακοί προπονητές την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι: Δημήτρης Τσιγαρίδας και Γιώργος Χρυσαφόπουλος. Μάλιστα ο τελευταίος προέκυψε μετά από κλήρωση με τον Δημήτρη Αντωνίου. Συνολικά 3 τεχνικοί κατέθεσαν αίτηση για το πόστο του ενωσιακού προπονητή.

Μειώσεις 5 ευρώ
Όλοι οι διαιτητές θα πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο από εδώ και στο εξής να δίνουν 5 ευρώ στα ταμείο αρωγής ποδοσφαιριστή (15 ευρώ από κάθε αγώνα, 5 ευρώ δηλαδή από κάθε διαιτητή), το οποίο διατίθεται σε περίπτωση, που κάποιος αθλητής ή διαιτητής τραυματιστεί, για στολές των διαιτητών ή και για άλλο λόγο. Επίσης η αμοιβή των ιατρών αγώνα από τα 35 ευρώ θα μειωθεί στα 30.

Κινδυνέυουν με μηδενισμό ΑΠΟΚ και Κρέντη
Αποφασίστηκε επίσης εάν ο ΑΠΟΚ και η Κρέντη δεν πληρώσουν τα 50 ευρώ για την ρύθμιση των παλαιών χρεών στα παιχνίδια της 1ης Αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας να μην οριστούν διαιτησίες. Οι ομάδες εάν δεν πληρώσουν τις δόσεις τους μέσα σε μια εβδομάδα κινδυνεύουν να υποστούν βαθμολογίες κυρώσεις και να μην διεξαχθούν οι αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα. Τις επόμενες ημέρες η ΕΠΣΕ θα δώσει τελεσίγραφο στα δυο σωματεία.

Ξεκίνησε την ρύθμιση ο Αίολος
Η ομάδα του Αιόλου άρχισε την ρύθμιση των οφειλών της, όπως είχε αποφασιστεί στην Γενική Συνέλευση του Ιουνίου.

Συζήτηση και για αρχιδιαιτητή
Πραγματοποιήθηκε ακόμη συζήτηση για πιθανή αλλαγή του αρχιδιαιτητή και την μετακίνηση του νυν αρχιδιαιτητή Γιώργου Παπαδήμου ως απλό μέλος της επιτροπής διαιτησίας. Πρόθεση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας είναι ο αρχιδιαιτητής να είναι μόνιμος κάτοικος Καρπενησίου, ώστε να έχει άμεση επαφή με τους διαιτητές.



Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος