Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο 2ος αντίπαλος του Άτλαντα Πρωτέας Λαμίας












Μια ομάδα, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία βρίσκεται στον «δρόμο» του Άτλαντα στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο Καρπενήσι. Αναφερόμαστε στον Α.Ν.Ο. Πρωτέας Λαμίας, ο οποίος συμμετέχει στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ υπό τις οδηγίες του Θεόφιλου Μελισσάρη και έχει τελείως διαφορετικό ρόστερ συγκριτικά με πέρυσι , πουτερμάτισε 6ος   στον όμιλο μεταξύ 8 ομάδων.
Σύμφωνα με το έγκριτο site της ομάδας www.proteaslamias-bc.gr η 12αδα του Πρωτέα αποτελείται από τους: Κώστα Κωστή, Γιώργο Σίγα, Φώτη Μαλισόβα, Ντίνο Πολύμερο, Ανδρέα Τσουκαλά(Περυσινός παίχτης των Φαλάρων), Κώστα Κωνσταντίνου(Έπαιζε στην ΕΣΚΑΝΑ με τον Α.Σ. Πέρα), Γιάννη Τριανταφυλλίδη(Υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης), Παναγιώτη Φαλιά, Απόλλωνα Συκιώτη(Αντιμετώπισε την Π.Α.Κ. με τους έφηβους του Αγίου Κωνσταντίνου), Πάρι Γκίκα, Γιάννη Γκίκα και Γιώργο Μπέλλη. Ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μπέλλη(Έχει παίξει και στην Α1΄ με την Νήαρ Ήστ) και Φαλιά με παραστάσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ο Πρωτέας κατέβαλλε με +3 τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη στο ΔΑΚ Λαμίας. Τα στατιστικά των παιχτών του ήταν τα εξής: Μαλισόβας 17, Τριανταφυλλίδης 15(1), Κωνσταντίνου 14, Πολύμερος 12(1), Μπέλλης 4, Γκίκας Π. 2, Φαλιάς 1, Γκίκας Ι., Τσουκαλάς και Κωστής. Τιμ μάνατζερ του Πρωτέα είναι ο Νίκος Λεπίδας, ενώ προπονητής των παίδων, που αντιμετωπίζει η Π.Α.Κ. ο Χρήστος Μπάκας.








Φωτογραφίες: www.proteaslamias-bc.gr