Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Στοιχηματικές προβλέψεις (2/10)


Αγαπητοί φίλοι της σελίδας είμαστε για μια ακόμη φορά μαζί. Δεν τα πήγαμε καλά χτες, πάμε όμως να δούμε τι θα κάνουμε το σαββατοκύριακο, όπου το κουπόνι για μια ακόμη φορά είναι τεράστιο και δεσπόζουν μεγάλα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα θα πάμε με ένα σύστημα 4-5-6 με μεγάλες αποδόσεις και θα περιμένουμε την αυριανή μάχη.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Άλλαξαν προπονητή οι Λαμιώτες μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας δεν είναι ακόμη έτοιμος για το πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος .

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΟΝΤΕΝΣΕ
Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι και με επιστροφές. Δέχεται εύκολα γκολ η Όντενσε

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ
Σπάνια φέτος πόνταρα στην  Λάουτερν παρά μόνο στα όβερ της. Με την αλλαγή προπονητή άλλαξε και η ψυχολογία της και θα την ακολουθήσω σήμερα μετά και την σπουδαία νίκη επί της Μπόχουμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΜΕΡΣΙΝ
Ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αλλά πιο κοντά στην νίκη η Σίβα. Πιστεύω θα πάρει το ματς σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΧΑΒΡΗ-ΝΙΟΡ
Κοντά στην βαθμολογία οι 2 ομάδες αλλά στην έδρα της η Χάβρη μπορεί να κερδίζει τέτοια ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΝΙΜ-ΕΡΥΘΡΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Παλεύει όλα τα ματς η Νιμ που αν δεν είχε την τιμωρία θα ήταν οριακά πάνω από την ζώνη, από την άλλη τυχερός με τα αποτελέσματά του ο αστέρας πήρε βαθμούς που δεν άξιζε. Θα τον κοντράρουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου