Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Με την νταμπλούχο Νέα Ιωνία στο πρωτάθλημα της Α1΄ η Στασινού














Μετά από δυο χρόνια, που αγωνιζόταν στην Α2΄ επανέρχεται στο πρωτάθλημα της Α1΄ χάντμπολ γυναικών η 23χρονη πλέι μέικερ Μαρία Στασινού, που κατάγεται από την Ευρυτανία. Αποχωρίστηκε τον «αγαπημένο» της και πλέον αντίπαλο ΓΑΣ Καματερού, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο και μεταγράφηκε στον νταμπλούχο Ο.Φ. Νέας Ιωνίας.
Συνεχίζει να φορά το νο17 και στην νέα της ομάδα, που αποτελεί την κυρίαρχο των τελευταίων ετών στο άθλημα. Η προετοιμασία άρχισε στις 17 Αυγούστου υπό τις οδηγίες της coach Σοφίας Ναΐσίδου. Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου με την Νέα Ιωνία να κάνει το ρεπό της, αφού η περυσινή φιναλίστ Ορμή Λούξ Πάτρας, με την οποία είχε κληρωθεί την 1η αγωνιστική αποχώρησε. Τα υπόλοιπα ζευγάρια της πρεμιέρας είναι τα: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, Αμύντας Αμυνταίου-Φιλώτας Φλώρινας και ΠΑΟΚ-ΓΑΣ Καματερού.
 Μια εβδομάδα αργότερα ο Ο.Φ.Ν.Ι.(16 και 17 Οκτωβρίου) θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον 3ο γύρο του EUF Cup κόντρα στην Αγγλική London GD σε διπλούς αγώνες. Σε περίπτωσης εισόδου στην επόμενη φάση θα «κοντραριστεί» με την γνώριμη για αυτόν Ρώσικη Αστραχανότσκα.