Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτυχημένη χαρακτηρίζει την θερινή αθλητική σαιζόν ο Πρόεδρος των ξενοδόχων


Zητήσαμε από τον Πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων νομού Ευρυτανίας και ιδιοκτήτη του Hotel Avaris Θοδωρή Χονδρό να μας κάνει το δικό του σχόλιο σχετικά με το πώς κύλησε το «αθλητικό» καλοκαίρι στον νομό μας, το οποίο χαρακτηρίζει επιτυχημένο, επισημαίνοντας και τους λόγους.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο κ. Χονδρός:

«Θα χαρακτήριζα το καλοκαίρι που μας πέρασε ως άλλη μια επιτυχημένη σεζόν για τον Αθλητικό τουρισμό της πόλης μας, ειδικά εάν συνυπολογίσουμε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα.
Καταφέραμε για ακόμη μια χρονιά να περάσουμε το όριο των 20 ομάδων που μας επέλεξαν για προετοιμασία και αν συνυπολογίσει κανείς τις ομάδες που επισκέφθηκαν την πόλη μας για συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά μπορούμε να μιλάμε για περισσότερες από 50 ομάδες οι οποίες φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας.
Μετά από αρκετά χρόνια είδαμε ξανά να έρχονται ομάδες που δεν ανήκουν στο δυο πιο δημοφιλή αθλήματα, ποδόσφαιρό και μπάσκετ, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Ικανοποίηση μας φέρνει επίσης το γεγονός πως οι ομάδες επέλεξαν φέτος να διαμείνουν σε περισσότερα καταλύματα από ότι πέρυσι, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως ο αθλητικός τουρισμός έχει αρχίσει να απασχολεί ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις του τόπου.
Από προσωπική εμπειρία αλλά και από επίσημες δηλώσεις των ομάδων είδαμε πως οι ομάδες που μας επέλεξαν έμειναν απολύτως ευχαριστημένες με την φιλοξενία τους στα Ξενοδοχεία, τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τη φυσική ομορφιά του τόπου μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να παρέχουν υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου.
Από πλευράς μας έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά, με σκοπό να μπορέσουμε να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο σε όλους τους τομείς και ίσως αν σταθούμε και λίγο τυχεροί του χρόνου να παρουσιάσουμε κάτι αρκετά ξεχωριστό.»