Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Η νέα Π.Α.Κ. της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ


Την προετοιμασία της εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει από την ομοσπονδία άρχισε τις προηγούμενες ημέρες το ανδρικό τμήμα της Π.Α.Κ, που αποτελεί μαζί με τον Άτλαντα τους εκπροσώπους του Ευρυτανικού μπάσκετ.
Η Κατερίνα Μπαλωμένου θα βρίσκεται και φέτος στην τεχνική ηγεσία με άμεσο συνεργάτη τον «πιστό στρατιώτη» Φώντα Ζαχαρόπουλο, δυο άνθρωποι γεμάτοι όρεξη για δουλειά και γνώσεις. Πέρυσι οι «πράσινοι» έκαναν πολύ καλή πορεία στην «παρθενική» τους σαιζόν στο πρωτάθλημα, λαμβάνοντας μέρος στην 2η φάση.
Την ομάδα(2015-2016) αποτελούν οι:  Γιώργος Σώκος, Δημήτρης Σβερώνης, Γιώργος Αρκουμάνης, Βαγγέλης Λελούδης, Άλκης Κατής, Σωτήρης Καλαμπάκας, Γιάννης Καγκαράς, Πάνος Κρουστάλλης, Νίκος Λαθύρης, Αποστόλης Πιπέρας και Σπύρος Ευθυμίου, ενώ ορισμένοι παιδοέφηβοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και στελεχώσουν και φέτος τους άνδρες  με τους :Θοδωρή Κατσαρό και Κώστα Νιαβή να έχουν ξανά όπως όλα δείχνουν βασικό ρόλο.
Οι προπονήσεις άρχισαν αυτήν την εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και περιλαμβάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα θα περάσει στο παρκέ και θα σας μεταφέρουμε σε αυτή με αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

Αποχωρήσεις & προσθήκες
Από την περυσινή ομάδα δεν συνεχίζουν οι: Λάμπρος Παπαδιάς, Χρήστος Νικόπουλος και Βασίλης Ρουμελιώτης.  Νέα πρόσωπα αποτελούν οι: Άλκης Κατής, Σπύρος Ευθυμίου, Σωτήρης Καλαμπάκας και Βαγγέλης Λελούδης.