Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μποχωρίδης και Μίνιτς για την «πράσινη» προετοιμασία














Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. έκαναν ο 21χρονος γκάρντ του Παναθηναϊκού Λευτέρης Μποχωρίδης και ο εκ των συνεργατών του Σασα Τζόρτζεβιτς Μίλαν Μίνιτς. Να αναφερθεί πως οι δυο άνδρες είχαν συνεργαστεί και στον Άρη το 2014, όπου ο κ. Μίνιτς ήταν πρώτος προπονητής.

Τα όσα δήλωσαν έχουν ως εξής:

Λευτέρης Μποχωρίδης (Παίχτης Παναθηναϊκού): «Έχουμε ξεκινήσει αρκετές δυνατές προπονήσεις, προσπαθούμε να δεθούμε η ομάδα και θέλουμε να έχουμε και ανάλογη συνέχεια τις επόμενες ημέρες μέχρι να γυρίσουμε στην Αθήνα. Σίγουρα, όταν παίζεις σαν μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να κοιτάς κάτι λιγότερο από τους τίτλους. Στόχος μας είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κυνηγήσουμε τους τίτλους για φέτος. Προσωπικά στόχος μου είναι η βελτίωση, η δουλειά και όσο μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο. Ο κάθε προπονητής έχει την δικιά του λογική και φιλοσοφία, που προσπαθεί να μεταδώσει στην ομάδα. Ο κάθε παίχτης πιστεύω πρέπει να προσαρμόζεται στον κάθε προπονητή, οπότε για εμάς είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο να ανταποκριθούμε σε ότι ζητάει ο προπονητής μας. Σίγουρα υπάρχει μια αισιοδοξία και με τα παιδιά που θα έρθουνε, υγεία να έχουμε και πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.»

Μίλαν Μίνιτς (Βοηθός Προπονητή Παναθηναϊκού): «Είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας. Την πρώτη εβδομάδα δουλέψανε οι μικροί πολύ καλά. Αρχίσαμε την δεύτερη εβδομάδα με εργομετρικές εξετάσεις. Τώρα δουλεύουμε. Κάθε μέρα μιλάμε με τον κ. Τζόρτζεβιτς, έχουμε συνεργασία και αυτός έχει μεγάλη ενέργεια, γιατί έχει δυο ομάδες. Την δεύτερη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά, σήμερα έχουμε δύσκολες διπλές προπονήσεις. Έχουμε έναν κύκλο σκληρών προπονήσεων και μετά πάμε στην Αθήνα. Βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στην φιλοσοφία το κ. Τζόρτζεβιτς. Κάποια προβλήματα μικρά έχουμε από πέρυσι και θα τα φτιάξουμε με ατομικό πρόγραμμα. Θα έχουμε ποιότητα από ταλέντο. Τρέχουμε κάθε μέρα στο κλειστό παραπάνω από ότι θα τρέχαμε έξω . Τρέχουμε με μπάλα. Άμα έχεις μπάλα τρέχεις πιο εύκολα.»