Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Παρέμεινε στο Αιγάλεω ο Κώστας Μπουγάτσιας



Δεν ήθελαν παρά λίγα λεπτά ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Γιάννης Παλτόγλου και ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας, Κώστας Μπουγάτσιας για να ολοκληρώσουν και τυπικά το θέμα της παραμονής του τελευταίου στο «Σίτι» και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Άλλωστε ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους οπαδούς το Αιγάλεω και ας βρίσκεται για μόλις έξι μήνες στην ομάδα. Λογικό άλλωστε, αφού είναι γνωστός για το πάθος που τον διακρίνει, ενώ ήταν και τεράστια η συμβολή του στην εξαιρετική πορεία της ομάδας και στην κατάκτηση του νταμπλ στην Αθήνα, αφού πέτυχε επτά γκολ, χωρίς να εκτελέσει πέναλτι, ενώ κέρδισε εννέα! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος άλλοτε επιθετικός του Απεραντιακού, κουβαλάει τεράστια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Θρασύβουλο, Αίαντα Σαλαμίνας, Φωκικό, Λεωνίδιο, Δόξα Βύρωνα, Ανδρούτσο Γραβιάς, Χαραυγιακό και Αγία Παρασκευή, πριν μετακομίσει τον Ιανουάριο στο «Σίτι».
Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το Αιγάλεω, ο Κώστα Μπουγάτσιας μας τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο Αιγάλεω κατάλαβα τι σημαίνει αυτή η ομάδα  και η ιστορία που έχει και φυσικά ο κόσμος της .Άλλωστε δέθηκα πολύ με τους ανθρώπους της και φυσικά τους οπαδούς μας που είναι φοβεροί. Ήθελα πάρα πολύ να μείνω και γι'αυτό δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά να συμφωνήσω. Τώρα θα στρωθούμε στη δουλειά, ώστε από την ερχόμενη σεζόν να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Πηγή: www.pamebala.gr