Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι Σαμαντάς και Λερογιάννης του Γ.Σ.Α.


Στο Star Κεντρικής Ελλάδας και στον Βασίλη Παπαμίχο μίλησαν αθλητές του Άτλαντα. Πρόκειται για τον προπονητή-παίχτη Άγγελο Σαμαντά και τον αθλητή Δημήτρη Λερογιάννη, που μαζί με τον Γιάννη Χαλκιά θα καθοδηγούν και τα τμήματα των ακαδημιών. Ο Άτλας θα παίξει για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Άγγελος Σαμαντάς: «Η ομάδα αυτή ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και την απάρτιζαν παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Ξεκινήσαμε σιγά-σιγά από μια περιοχή, η οποία δεν είχε καμία παράδοση στο μπάσκετ και έχοντας ομαδικό πνεύμα, σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μας καταφέραμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και να αναδειχθούμε πρωταθλητές. Ανεβήκαμε ένα επίπεδο δουλεύοντας πολύ σκληρά. Φέτος δημιουργήσαμε και τις ακαδημίες μας, να μεταφέρουμε τις γνώσεις και την αγάπη, που έχουμε για το μπάσκετ και τον αθλητισμό και στα νέα παιδιά. Υπάρχει στήριξη από τον κόσμο, που έρχεται στα παιχνίδια και μας βοηθάει πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα και έπειτα ο Δήμος Καρπενησίου μας βοηθάει, δίνοντας μας το γήπεδο και χρηματοδοτώντας μας. Αυτήν την στιγμή δουλεύουμε στις αντοχές μας και στην ταχυδύναμη μας και βάζουμε σιγά-σιγά και τακτική, γιατί σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα, για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε. Πάνω από όλα είναι να ευχαριστιόμαστε την προπόνηση μας και τους αγώνες μας και αν καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να σωθούμε κατηγορία, γιατί έχουμε και ομάδες πάρα πολύ πιο έμπειρες από εμάς στην κατηγορία.»

Δημήτρης Λερογιάννης: «Είναι η πρώτη φορά που κάποια ομάδα από το Καρπενήσι και γενικότερα από την Ευρυτανία, που συμμετέχει σε αυτήν την κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό για εμάς. Τώρα δεν ξέρω πως το βλέπει ο κόσμος, θα το δείξει με την παρουσία του στο γήπεδο. Οι στόχοι για φέτος δεν μπορούμε ακριβώς να πούμε ποιοι είναι, γιατί είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να μην ξαναβρεθούμε στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι μαζευόμαστε αρκετά άτομα στην προετοιμασία, θεωρώ ότι πάμε καλά, αυτό θα το δείξει και η πορεία και τα αποτελέσματα.»