Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μυρίκη-Κρέντη 4-3

«Χορταστικό» φιλικό ματς έγινε ανάμεσα σε Μυρίκη και Κρέντη, όπου σημειώθηκαν σε 70 λεπτά 7 τέρματα. Οι «κόκκινοι» πήραν ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα σε φιλικό, επικρατώντας με 4-3.
Η φιλική συνάντηση διεξήχθη την Πέμπτη (17/9) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 6 το απόγευμα. Κράτησε 70 λεπτά.
Η Μυρίκη του Σπύρου Κολόκα διανύει εβδομάδα νικηφόρων φιλικών αναμετρήσεων, αφού μετά τις Ποταμιά και Παναγραφιωτικό ήταν η σειρά της Κρέντης να ηττηθεί από τους «κόκκινους». Παρότι η Μυρίκη έπαιξε με 11αδα ανάγκης και με σημαντικές απουσίες κατάφερε στο τέλος με ανατροπή να πάρει μια ακόμη φιλική επικράτηση. Σκόρερ χρίστηκαν οι: Δημήτρης Κοτρώνης, Πάνος Λιάγκας, Άγγελος Παχής και Κώστας Γενιτσαρόπουλος.
Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα έδωσε το πρώτο της φιλικό ματςέχοντας πολλούς μικρούς στην σύνθεση της, οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Έπαιξε ελεύθερα και ανά διαστήματα βρήκε καλό ρυθμό προηγούμενη μάλιστα προσωρινά με 1-2 και 2-3. Τα γκολ της ομάδας έβαλαν οι: Προκόπης Γκούρλιας, Δημήτρης Σερπάνος με πέναλτι και Χρήστος Κουρκουβής. Ο Δημήτρης Σερπάνος είχε μάλιστα και προσπάθεια στο δοκάρι.

70 λεπτά
Η φιλική αναμέτρηση διήρκησε συνολικά 70 λεπτά, αφού παίχτηκαν δυο ημίχρονα των 35 λεπτών.

Ρέφερι ο Τσιγαρίδας


Την αναμέτρηση σφύριξε ο προπονητής της Ποταμιάς Δημήτρης Τσιγαρίδας, χωρίς να έχει επόπτες.

Στόπερ ο Κολόκας


Οι πολλές απουσίες των «κόκκινων» οδήγησαν τον τεχνικό της Μυρίκης να παίρνει φανέλα και να αγωνίζεται για 21 λεπτά στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του. Το τελευταίο δελτίο του 49χρονου βρίσκεται Αστέρα Αγίου Προκοπίου.

Συμμετοχή Γκορόγια


Με την ομάδα της Κρέντης αγωνίστηκε σε όλο το φιλικό ο Στέφανος Γκορόγιας,  ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Ποταμιάς. Ο «Γκο» αναμένεται να μεταγραφεί επίσημα στην ομάδα του Δήμου Αγράφων.

1ο τεστ
Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα έπαιξε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

6 Under 18















Οι «γαλάζιοι» είχαν αρκετά νέα παιδιά στην σύνθεση τους με τον μέσο όρο να είναι αρκετά χαμηλός. Ξεκίνησαν βασικοί 6 παίκτες κάτω των 18 ετών. Πρόκειται για τους: Γιάννη Φεγγούλη (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά), Γιάννη Μάκκα (Φωτογραφία Πάνω Κέντρο), Νεκτάριο Ντάλλα (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά), Γιώργο Βούρτσα (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά), Θανάση(Ν) Ντάλλα (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά) και Χρήστο Κουρκουβή.

Μια διοικητική παρουσία
Την διοίκηση της Κρέντης εκπροσώπησε ο τέως Πρόεδρος Κώστας Λάππας, ο οποίος και πέρυσι ήταν ο μόνος, που βρίσκονταν ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. 


Α΄ Μέρος

«Ζωντανά» η Μυρίκη
Η Μυρίκη όντας πιο έτοιμη ήταν πιο κινητική στα πρώτα λεπτά, ξεκινώντας καλύτερα στην αναμέτρηση.

Σκόρερ ο Κοτρώνης


Η υπεροχή της Μυρίκης μετουσιώθηκε σε γκολ στο 21ο λεπτό, όταν ο Πάνος Λιάγκας πάσαρε στον Δημήτρη Κοτρώνη, που με χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία του Γιάννη Φεγγούλη έκανε το 1-0.



Βελτιώθηκε με τον χρόνο
Όσο περνούσε περισσότερο ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» όλο και καλύτερα στο γήπεδο φτάνοντας λίγο πριν το ημίχρονο στο 1-1.

Απάντηση με Γκούρλια


Οι φιλοξενούμενοι 4 λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου έφεραν το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Δημήτρης Σερπάνος πάσαρε στον Προκόπη Γκούρλια, που κατέβασε μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ στην δεξιά γωνία του Αποστόλη Νούλα ισοφάρισε σε 1-1.


Οι καλύτερες φάσεις
7΄: Ο Σερπάνος σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Μυρίκη.
11΄: Ο Κοτρώνης πάσαρε στον Σταμούλη., ο οποίος πλάσαρε από καλή θέση μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Φεγγούλη.
13΄: Ο Κοτρώνης έδωσε στον Γενιτσαρόπουλο, που σούταρε από τα όρια της περιοχής και ο Φεγγούλης μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία.
15΄: Ο Μάκκας τροφοδότησε τον Ντάλλα Α., που σούταρε από καλή θέση μέσα στην περιοχή με τον Νούλα να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.
21΄: Ο Λιάγκας Π. πάσαρε στον Κοτρώνη, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων πετυχαίνοντας το 1-0.
24΄: Όμορφο σουτ του Σερπάνου εκτός περιοχής έφυγε λίγο άουτ από το δεξί «Γ» της Μυρίκης.
27΄: Σουτ του Γενιτσαρόπουλου εκτός περιοχής απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο γκολκίπερ της Κρέντης.
31΄: Ο Σερπάνος πάσαρε στον Γκούρλια, ο οποίος κατέβασε όμορφα μέσα στην περιοχή και με σουτ στην δεξιά γωνία του Νούλα ισοφάρισε σε 1-1.

Β΄ Μέρος

Γκολ και ανατροπή
5 τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ να έχει αρκετές διακυμάνσεις. Στο τέλος «χαμογέλασε» η Μυρίκη που νίκησε με 4-3.

Απόκρουση και δοκάρι
Στο 5ο λεπτό της επανάληψης ο Δημήτρης Σερπάνος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Αποστόλης Νούλας απέκρουσε όμορφα στην δεξιά του γωνία και στην συνέχεια η μπάλα προσέκρουσε και στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.



Μπροστά με πέναλτι


Στο 42ο λεπτό του ματς ο Θανάσης Ντάλλας μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και ανατράπηκε από τον Κώστα Ζαραβέλη κερδίζοντας πέναλτι. Ο έμπειρος Δημήτρης Σερπάνος (Φωτογραφία) ανέλαβε να το εκτελέσει και με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Αποστόλη Νούλα, το οποίο βρήκε και στο δεξί κάθετο δοκάρι έκανε το 1-2.




Όλα 2 με Π. Λιάγκα


Στο 50ο λεπτό ο Πάνος Λιάγκας με μακρινό σουτ «αιφνιδίασε» τον τερματοφύλακα Γιάννη Φεγγούλη έστειλε την μπάλα στην αριστερή του γωνία ισοφαρίζοντας σε 2-2.


Προβάδισμα από Κουρκουβή


Η Κρέντη πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τέρμα από στημένη φάση. Στο 57΄ ο Βασίλης Μπισμπίκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Χρήστος Κουρκουβής από κοντά με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Αποστόλη Νούλα διαμόρφωσε το 2-3.


Ισοφάριση από Παχή


Στο 63ο λεπτό ο Άγγελος Παχής κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με υποδειγματικό σουτ στην αριστερή γωνία της Κρέντης ισοφάρισε σε 3-3.

Το νικητήριο τέρμα


Στο παρά 1 η Μυρίκη έκανε την ολική ανατροπή στο σκορ, με τον Κώστα Γενιτσαρόπουλο (Φωτογραφία) να πλασάρει στο τετ α τετ τον Γιάννη Φεγγούλη και να διαμορφώνει το τελικό 4-3.


Οι καλύτερες φάσεις
40΄: Εκτέλεση φάουλ του Σερπάνου απέκρουσε θεαματικά ο Νούλας ψηλά στην δεξιά του γωνία και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μυρίκης.
42΄: Ο Ντάλλας Α. μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Ζαραβέλη, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Σερπάνος το εκτέλεσε χαμηλά και αφού η μπάλα βρήκε και στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νούλα κατάληξε στα δίχτυα (1-2).
50΄: Ο Λιάγκας με σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον Φεγγούλη στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία για το 2-2.
56΄: Σουτ του Παχή εκτός περιοχής κατέληξε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
57΄: Ο Μπισμπίκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κουρκουβής από κοντά με κεφαλιά στην αριστερή γωνία των γηπεδούχων έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Κρέντη (2-3).
59΄: Ο Κοτρώνης σέντραρε από αριστερά ο Παχής έκανε το όμορφο εναέριο σουτ ο Φεγγούλης απέκρουσε. Στην συνέχεια της φάσης ο Παχής σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Γενιτσαρόπουλου από κοντά απέκρουσε σε κόρνερ από την γωνία του ο πορτιέρο της Κρέντης.
63΄: Ο Παχής κατέβασε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ στην αριστερή γωνία της Κρέντης ισοφάρισε σε 3-3.
65΄: Ο Λιάγκας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Παχή εξ επαφής αποκρούστηκε από τον Φεγγούλη στην αριστερή του γωνία.
68΄: Ο Σερπάνος έβγαλε μπαλιά στον Ντάλλα Α., που μόνος απέναντι στον Νούλα σούταρε πάνω από την εστία της Μυρίκης.
69΄: Ο Γενιτσαρόπουλος νίκησε στο τετ α τετ τον Φεγγούλη και με πλασέ στην δεξιά του γωνία έκανε το τελικό 4-3.

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Νούλας, Μπουμπουρής Γ., Κολόκας(21΄ Ζαραβέλης), Γενιτσαρόπουλος, Ίβρος, Μπουμπουρής Δ., Παχής, Κοτρώνης, Σταμούλης Π., Λιάγκας Π., Χρυσικός(57΄ Τάσιος)

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Φεγγούλης, Μάκκας Ι.(36΄ Κουτσούμπας), Ντάλλας Ν.(50΄ Τσάκνης), Γκούρλιας, Σερπάνος, Βούρτσας Γ., Ντάλλας Α., Βούρτσας Ν.(71΄ λ.τρ. Μάκκας), Κουρκουβής, Μπισμπίκης, Γκορόγιας

Διαιτητής: Δημήτρης Τσιγαρίδας (Προπονητής Ποταμιάς)































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος