Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Μυρίκη-Ποταμιά 3-0

Σε παιχνίδι, που είχε προπονητικό χαρακτήρα η Μυρίκη επιβλήθηκε της Ποταμιάς με 3-0. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν για τρίτη φορά μεταξύ τους.
Ο αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 4/9 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ξεκίνησε στις 19:00 και είχε διάρκεια 70 λεπτά.
H Μυρίκη βαδίζει σε αρκετά καλό δρόμο με βάση τα όσα έχε δείξει μέχρι τώρα. Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα θα δώσει τα πρώτα της επίσημα παιχνίδια στο κύπελλο κόντρα στον Αίολο. Δυο γκολ σημείωσε ο «φορμαρισμένος» Άγγελος Παχής και ένα ο Πάνος Λιάγκας.
Η Ποταμιά δίνει συνεχόμενα φιλικά «τεστ», χρησιμοποιώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές. Οι παίχτες του Δημήτρη Τσιγαρίδα αντιμετωπίζουν στο κύπελλο την Κρέντη με στόχο τους «4».
Όσον αφορά τα υπόλοιπα φιλικά των ομάδων η Μυρίκη θα αγωνιστεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Παναγραφιωτικό, ενώ η Ποταμιά μια ημέρα μετά θα παίξει με τον Αίολο.

3o μεταξύ τους
Μυρίκη και Ποταμιά αγωνίζονται κάθε Παρασκευή σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ τους. Οι προηγούμενοι δυο αγώνες είχαν λήξει με 1-0 υπέρ των «κόκκινων» και 1-1.

Σκόρερ & δοκάρια














Η Μυρίκη άνοιξε το σκορ με τον Πάνο Λιάγκα και διπλασίασε τα γκολ της με τον Άγγελο Παχή, κάνοντας το 2-0, με το οποίο έληξε και το ημίχρονο.  Στην επανάληψη ο Άγγελος Παχής σκόραρε μια ακόμη φορά, διαμορφώνοντας το 3-0 και φτάνοντας τα 4 γκολ σε 3 φιλικά με τους Μεγαλοχωρίτες. Δυο δοκάρια είχε ο Άγγελος Παχής και ένα ο Πάνος Λιάγκας για τους νικητές. Για την Ποταμιά δοκάρι είχε ο Δημήτρης Ζαλοκώστας.

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Νούλας, Μπουμπουρής Γ.(Χ), Ίβρος, Μαντέκας, Λιάγκας Κ., Ζαραβέλης, Γκορόγιας Δ., Γενιτσαρόπουλος Κ., Ζήκας, Λιάγκας Π., Παχής
Έπαιξαν και οι: Δόσης, Θεοχάρης, Μπουμπουρής Δ., Σιταράς, Χρυσικός, Σταμούλης Π.

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Ράπτης, Μισύρης, Γενιτσαρόπουλος Δ., Γκορόγιας Σ., Μαντζιούτας Κ., Κόγιας, Λιάγκος, Ζαλοκώστας Δ., Μπίκας, Γιαννακόπουλος, Οικονόμου
Αγωνίστηκαν και οι:  Χειλάς, Σαπούνης, Πολυμερόπουλος, Φύκας, Μπουμπουρής Π., Κουρκούνης

Διαιτητές: Δημήτρης Τσιγαρίδας(Προπονητής Ποταμιάς/Α΄ Μέρος), Χρήστος Λιάγκος(Γυμναστής Ποταμιάς/Β΄ Μέρος)












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος