Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει ο Α.Ο. Ποταμιάς(14-16/9)


Σε μια πρωτότυπη πρωτοβουλία προβαίνει ο Α.Ο. Ποταμιάς του Δημήτρη Τσιγαρίδα, που θα διοργανώσει στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 3ημερο τουρνουά ποδοσφαίρου με την ονομασία «1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Α.Ο. Ποταμιάς». Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το 3ημερο 14-16 Σεπτεμβρίου και θα συμμετάσχουν η «οικοδέσποινα» Ποταμιά, η Μυρίκη και ο Παναγραφιωτικός.
Όσον αφορά την βαθμολογική κατάταξη επισημαίνονται τα εξής: Εάν ένας αγώνας λήξει ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια θα ακολουθηθεί  η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής στα πέναλτι κατακτά 2 βαθμούς. Η ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα στην κανονική διάρκεια κερδίζει 3 βαθμούς. Σε περίπτωση ίδιας βαθμολογίας θα κερδίσει το τουρνουά η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Νικήτρια του τουρνουά θα είναι η ομάδα, που θα συγκεντρώσει περισσότερους πόντους. Σε περίπτωση ίδιας βαθμολογίας και ίδιων αποτελεσμάτων δεν θα υπάρξει νικητής της διοργάνωσης.
Σχετικά με τους κανονισμούς ισχύουν οι αντίστοιχοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει όσες αλλαγές επιθυμεί.
Μετά το τέλος του τουρνουά θα βραβευτεί η νικήτρια ομάδα και ο πρώτος σκόρερ. Σε κάθε αγώνα θα επιλέγεται από τον εκάστοτε αντίπαλο προπονητή ο πολυτιμότερος  παίχτης της αντίπαλης ομάδας.
Αρωγοί του τουρνουά είναι οι: Δήμος Καρπενησίου, ΕΠΣ Ευρυτανίας, Σύνδεσμος Διαιτητών Ευρυτανίας, ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Γιάννης Σβερώνης, το φυσιοθεραπευτήριο της Αλεξάνδρας Μάκκα και του υπαλληλικό προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου, τους οποίους ευχαριστούν οι Μεγαλοχωρίτες για την συνδρομή τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής(18:00):

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου: Ποταμιά-Μυρίκη
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου: Μυρίκη-Παναγραφιωτικός
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου: Παναγραφιωτικός-Ποταμιά