Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Νέος Πρόεδρος του ΑΠΟΚ ο Άρης Τσιούνης-Συνεχίζει ο coach Δημήτρης Αντωνίου














Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα υπήρξαν στην ομάδα του Βελουχίου. Μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο.
Ο Άρης Τσιούνης επιστρέφει στην Προεδρία ύστερα από 10 ακριβώς χρόνια(Το 2005 παρέδωσε τα προεδρικά "σκήπτρα" στον Μπάμπη Τσιτούρη), ενώ στο νέο Δ.Σ. εισήλθε  και ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, που ήταν ο πρώην προπονητής των Αγράφων και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ.
Ο τέως Πρόεδρος του συλλόγου Δήμος Αθανασίου συνεχίζει να βρίσκεται στο συμβούλιο και  να είναι πάντοτε κοντά στην ομάδα, έχοντας πλέον τον ρόλο του ταμία. Από το Δ.Σ. παραιτήθηκαν ο Ανδρέας Κατσακιώρης και ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης, που ήταν δίπλα στον ΑΠΟΚ για αρκετά χρόνια.
Όσον αφορά την τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Αντωνίου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε αυτή, συνεχίζοντας το περυσινό του έργο. Στόχος της ιστορικής ομάδας είναι η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς πέρυσι έμεινε για 1η φορά χωρίς τίτλο από τότε που υφίσταται η ένωση. Η προετοιμασία του Βελουχίου θα αρχίσει μετά τις 15 Αυγούστου και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: 
Πρόεδρος: Αριστείδης Τσιούνης
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Τσουκαλάς
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Πασσάς
Ταμίας: Δημοσθένης Αθανασίου
Γενικός Αρχηγός: Χρήστος Γιαννίτσαρης
Μέλη: Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, Κωνσταντίνος Τρίκας