Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Πάτησε χορτάρι με σταθερό έμψυχο δυναμικό η ομάδα της Μυρίκης

Προετοιμασία ξεκίνησε και η ομάδα της Μυρίκης εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η πρώτη προπόνηση, η οποία δεν συνοδεύτηκε τελικά με αγιασμό πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 18:30. Μετά την Ποταμιά η Μυρίκη είναι η δεύτερη ομάδα της κατηγορίας, που «πατά» γήπεδο.
Οι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» μετά το καθιερωμένο τρέξιμο έπιασαν μπάλα νωρίς-νωρίς υπό την επίβλεψη του Σπύρου Κολόκα, που συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τεχνική ηγεσία. Κοντά στην ομάδα ήταν όπως πάντα το διοικητικό συμβούλιο, προεξέχοντος του Προέδρου Νίκου Τσώνη.
Να αναφερθεί πως δεν συμμετείχε κανένας νέος ποδοσφαιριστής, αλλά μόνο άτομα που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου, ο οποίος χαρακτηρίζεται ανέκαθεν από οικογενειακό κλίμα. Οι 5ακις πρωταθλητές Ευρυτανίας έχουν σταθερή πορεία στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και φιλοδοξούν να παραμείνουν σε αυτές. Πέρυσι αναδείχτηκαν 3οι.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, ενώ θα διεξαχθούν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα δυο φιλικά παιχνίδια με τον Εθνικό Καρδίτσας και την Ποταμιά.
Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές: Κώστας Λιάγκας, Ηλίας Λιάγκας, Δημήτρης Γκορόγιας, Βασίλης Μαυρογόνατος, Δημήτρης Κοτρώνης, Νίκος Φούκας, Κώστας Σταμούλης, Βασίλης Ντότσικας, Γιώργος Φύκας, Γιώργος Μαντέκας, Ταξιάρχης Καλύβας, Άγγελος Παχής, Φώτης Ζαχαράκης, Κώστας Γενιτσαρόπουλος, Κώστας Ζαραβέλης, Βασίλης Δόσης, Δημήτρης Μπουμπουρής και Στάθης Φακίτσας, ενώ δεν προπονήθηκε ο τραυματίας Χρήστος Λέρης.

Συνεχίζει ο Σπύρος Κολόκας
Στο πόστο του προπονητή παρέμεινε ο Σπύρος Κολόκας(Φωτογραφία), που παρουσίασε πέρυσι ένα εξαιρετικό σύνολο στον δεύτερο γύρο, που συνοδεύτηκε μόνο με νίκες.


Δεν έγινε ο αγιασμός
Η ομάδα της Μυρίκης δεν πραγματοποίησε μαζί με την «πρώτη» τον καθιερωμένο αγιασμό, ο οποίος θα διεξαχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τραυματίας ο Λέρης


Την προπόνηση των συμπαιχτών του παρακολούθησε ο Χρήστος Λέρης(Φωτογραφία). Ο νεαρός άσος τραυματίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της μικτής Ευρυτανίας με την Καλλιθέα.

Το δυναμικό συμβούλιο


Δεν γινόταν να λείψει από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Τσώνης του Ευθυμίου(Φωτογραφία). Παρόντες ήταν και οι παράγοντες: Δημήτρης Λέρης, Γιάννης Χαντζόπουλος και Νίκος Τσώνης του Ηλία.

Επανέρχεται ο Φύκας


Στα θετικά για τους «κόκκινους» συγκαταλέγεται η παρουσία του έμπειρου Γιώργου Φύκα(Φωτογραφία), που αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Τα πρώτα δυο φιλικά
Ήδη έχουν «κλειστεί» δυο φιλικά για τους ποδοσφαιριστές του Σπύρου Κολόκα.  Την Τετάρτη 19 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Καρδίτσας, ενώ δυο ημέρες αργότερα θα παίξουν κόντρα στην Ποταμιά.

Αντίπαλος ο «Ζάλο»


Την ίδια ώρα προπόνηση έκανε και η ομάδα της Ποταμιάς. Με αυτήν προπονείται ο Γιάννης Ζαλοκώστας(Φωτογραφία), ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Μυρίκη.

Ευχές από Παπαδημητρίου
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Πάνος Παπαδημητρίου εύχεται στην Μυρίκη εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας καλή σαιζόν με υγεία.

Δηλώσεις

Σπύρος Κολόκας (Προπονητής Μυρίκης): «Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία, εύχομαι καλή χρονιά να έχουμε, υγεία σε όλα τα παιδιά και σε όλους όσους συμμετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. Εύχομαι να είναι ευχάριστο και  ο καλύτερος στο τέλος να αναδειχτεί πρωταθλητής. Για την ομάδα μου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, το ήδη υπάρχουν ρόστερ θα το πλαισιώσουν ακόμη 3-4 καινούργιοι παίκτες. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από ότι πήγαμε πέρυσι.»




































Επιμέλεια & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος