Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός της Κύπρου Κορυδαλλού Μιχάλης Ρικούνοβ














Ένα γνώριμο πρόσωπο στο Ευρυτανικό κοινό πραγματοποιεί προετοιμασία στο Καρπενήσι αυτές τις ημέρες με την φανέλα της Κύπρου Κορυδαλλού(Α΄ ΕΠΣ Πειραιά). Πρόκειται για τον 22χρονο μεσοαμυντικό Μιχάλη Ρικούνοβ, που αποκτήθηκε από την Νέα Ιωνία.
Ο Ελληνο-Ουκρανός ποδοσφαιριστής διέμενε παλαιότερα στο Καρπενήσι, έκανε προπονήσεις με τον ΑΠΟΚ και συμμετείχε στα φιλικά του παιχνίδια. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και συνέχισε την καριέρα του στον ΠΑΣ Γαλάτσι, στον Χαραυγιακό(Α΄ ΕΠΣ Αθηνών με αυτές τις δυο ομάδες) και πέρυσι έπαιξε στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της Νέας Ιωνίας.
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες και πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα.
Μάλιστα ο νεαρός άσος αγωνίστηκε ως βασικός στο φιλικό της Κύπρου με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Ξεκίνησε το κέντρο της άμυνας και αντικαταστάθηκε από τον coach Νίκο Κούστα στην επανάληψη λόγω τραυματισμού.