Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Στοιχηματικές προβλέψεις (9/8)


Μέτρια η χθεσινή μέρα φίλοι μου, πάμε για κάτι καλύτερο σήμερα. Με μια ματιά το κουπόνι φαίνεται καλό σήμερα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν..

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Για ακόμη μια χρονιά η Άρσεναλ έχει καλή ομάδα. Αν δεν χάσει έδαφος στην αρχή με τις γνωστές γκέλες θα πάει για πρωτάθλημα φέτος. Έχει δυνατή επίθεση, από την άλλη η Γουέστ Χαμ είναι και κουρασμένη από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δέχεται σχετικά εύκολα γκολ. Πάμε με τα πολλά γκολ εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5

ΒΙΛΕΜ-ΦΙΤΕΣΕ
Καλή ομάδα πέρυσι η Βίλεμ, παίζει στην έδρα της όπου με την βοήθεια του κόσμου της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Καμία σχέση με πέρυσι η Φίτεσε η οποία έχει αποδυναμωθεί αρκετά. Πάμε τον ενθουσιασμό και την έδρα εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Έχει καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι η Λίβερπουλ και έχει και πιο καλές μεταγραφές. Θέλει να πάρει και ρεβάνς για την πολύ βαριά περσυνή ήττα. Μέτρια ομάδα φέτος έχει η Στοουκ αλλά στο γήπεδο της είναι πάντα δυνατή.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΡΕΜΣ
Έχει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη η γηπεδούχος και αν θέλει να τον πετύχει τέτοια ματς στην έδρα της θα πρέπει να τα καθαρίζει.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΣΑΡΛΕΟΥΑ-ΚΛΑΜΠ-ΜΠΡΙΖ
Πήρε τεράστια ανάσα σε όλα τα επίπεδα η Μπριζ μετά την πρόκριση επι του ΠΑΟ. Ηρέμησε η ομάδα και πλέον θα αρχίσει να αποδίδει καλύτερα στο γήπεδο. Θα ρισκάρουμε με το διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΚΡΙΛΙΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ
Έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα η Σπαρτακ και έχει αφήσει καλά δείγματα. Στρωτό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο με κατοχή μπάλας. Μπορεί να κάνει το διπλό σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

Επειδή και σήμερα έχουμε παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις θα ήταν καλό να παίξουμε ένα συστηματάκι..
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου