Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Το Sportsioannina.gr για την προετοιμασία του ΠΑΣ


Για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι αναφέρεται η ιστοσελίδα www.sportsioannina.gr, που βρίσκεται στην πόλη μας, «καλύπτοντας» τις προπονήσεις.
Το άρθρο έχει ως εξής:
Μία εβδομάδα στο Καρπενήσι συμπλήρωσε ο ΠΑΣ και το Sportsioannina σας παρουσιάζει τι έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής...
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι αγωνιστικοί χώροι στους οποίους προπονείται ο Γιαννιώτικος σύλλογος με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει συνεχώς εγκωμιαστικά σχόλια.
Ο μικρός Μ.Ο ηλικίας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Το νέο «αίμα» έχει δέσει απόλυτα στο υπόλοιπο σύνολο και αυτό φάνηκε και στο πρώτο φιλικό στο οποίο αγωνίστηκαν αρκετά νέα πρόσωπα.
Η παρουσία παιδιών από την Κ20 που δείχνουν ότι υπάρχει... μέλλον.
Πιο ορεξάτος αναμένεται να είναι την τρέχουσα σεζόν ο Μιχάλης Μανιάς ο οποίος πέρυσι έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας ενώ δεν ακολούθησε καθόλου το βασικό στάδιο. Στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνεται και ο Ναδάλες.
Πιο ισχυρός στα στημένα θα είναι φέτος ο ΠΑΣ καθώς ο Φερφελής δείχνει σημαντικό «όπλο» στην φαρέτρα του Γιάννης Πετράκη. Πρόκειται για δυνατό σεντερ φορ με αρκετά καλή τεχνική για το σωματότυπο του.
Ωριμότεροι αναμένεται να είναι οι περσινοί νεοφερμένοι έχοντας ήδη ένα χρόνο παραστάσεων στην Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τους Γαρουφαλλιά , Ηλιάδη και Σαπαλίδης.