Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Γαλλική» πρόκριση και «σαμπα» από Selecao-Σκοράρουν ακόμη τα Be-Liarda, «καθαρό» σκορ για το Evrytania Sport

Ο πρώτος και ο δεύτερος όμιλος του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup ολοκληρώθηκαν με την πραγματοποίηση 4 αναμετρήσεων την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Εκτός συνέχειας έμειναν η Athletico Panoramatos και η Fragista United F.C.
Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, που έγινε στις 18:00 τα Be-Liarda μέσα στην βροχή επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, συντρίβοντας με το εντυπωσιακό 17-3 την Fragista United F.C. παρά τις απουσίες των Άλεξ Μπακαλίδη, Σάκη Τσιλίκα, Κώστα Αρκουμάνη και Βασίλη Συγκελόπουλο. Πρώτο «βιολί» ήταν ο Τάκης Σαΐτης, ενώ εξαιρετικά τα πήγαν και οι: Νεκτάριος Καρδαμπίκης και Βασίλης Τσουκαλάς.  Ο παλαιός παίχτης του ΑΠΟΚ, νυν του Ηλυσιακού και διεθνής με την Εθνική άμμου Τάσος Φλέγκας έκανε ντεμπούτο με τους νικητές, σημειώνοντας ένα πανέμορφο τέρμα. Γκολ με τακουνάκι έβαλε ο Δημήτρης Τσιλιμέκης. Η United έδωσε το τελευταίο της ματς στην διοργάνωση, κάνοντας χιλιόμετρα από την Δυτική Ευρυτανία για την χαρά της συμμετοχής.
Εν συνεχεία στον αγώνα που έκρινε την πρόκριση η Loreal Paris κατέβαλλε με 9-4 την Athletico Panoramatos, «κερδίζοντας» το 4ο εισιτήριο του πρώτου ομίλου. Ο Παναγιώτης Στόκας πέτυχε 4 γκολ, οδηγώντας τους «Παριζιάνους» εκ του ασφαλούς στην πρώτη τους νίκη. Οι «Ισπανοί» έμειναν φέτος εκτός 16αδας, αγωνιζόμενοι χωρίς τον προπονητή τους Σπύρο Γαλάνη.
Το Evrytania Sport στο παιχνίδι της 3ης θέσης του Β΄ Ομίλου νίκησε με το «καθαρό» 6-0 τους Παραλίγο. Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Φλοριάν Μπούτσι, ενώ ο Γιάννης Καλύβας αποδείχτηκε ξανά η «χρυσή» αλλαγή, πετυχαίνοντας γκολ. Το «μηδέν» κράτησε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο φέρελπις πορτιέρο των νικητών Γιάννης Φεγγούλης. Από την άλλη πλευρά οι Παραλίγο κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση ως 4οι, χάνοντας στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου λόγω τραυματισμού τον Δημήτρη Γκορόγια.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Selecao του Δημήτρη Κουρλού έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και κατέβαλλε με 6-3 τα Κοράκια, κερδίζοντας την πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου. Οι «Βραζιλιάνοι» έκαναν το 4Χ4, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους «μαύρους», που είχαν την κερκίδα στο πλευρό τους.
Την Κυριακή 12 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων με τα παιχνίδια: Παλαίμαχοι-Άγιοι Ευρυτάνες(19:00), Ένωση Λαγκαδιάς-Remal Madrid(20:15), Huachipato F.C.-Abalencia F.C.(21:30) και Πρωταθλητές-Βεντούζα(22:45).

Τα στοιχεία των αγώνων είχαν ως εξής:

Α΄ Όμιλος

Loreal Paris-Athletico Panoramatos 9-4


Αγωνιστική: 5η
Σκόρερ: Γενιτσαρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκης, Γραβιάς, Στόκας 4, Τσάκνης-Ζιάκας, Αρκουμάνης 2, Ζανιάς

Συνθέσεις Ομάδων

Loreal Paris (Αντώνης Ζαχαρόπουλος): Γενιτσαρόπουλος Δ., Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκης, Κοτρώνης, Γραβιάς(Γαβριήλ, Στόκας, Τσάκνης)

Athletico Panoramatos (Χρήστος Αρκουμάνης): Παπασπύρου, Ζιάκας, Σερμεντζέλης, Ιωάννου, Αρκουμάνης(Ζανιάς, Μακρής)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης














Τα Κοράκια-Selecao 3-6


Αγωνιστική: 5η
Σκόρερ: Νικολάου, Ξαγάρας, Αλαφροπάτης Κ.-Γούλας, Φαρμάκης 2, Κουρλός, Χρυσαφόπουλος 2

Συνθέσεις Ομάδων

Τα Κοράκια (Δημήτρης Νάσιος): Λαθύρης, Νικολάου, Ίβρος, Ζαραβέλης, Νάσιος(Ξαγάρας, Αλαφροπάτης Κ., Αλαφροπάτης Σ.)

Selecao (Δημήτρης Κουρλός): Μεριγκούνης, Ηλιάδης, Αζακάς, Γούλας, Φαρμάκης(Φύκας, Κουρλός, Χρυσαφόπουλος)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος

















Β΄ Όμιλος

Παραλίγο-Evrytania Sport 0-6


Αγωνιστική: 5η
Σκόρερ: Μπούτσι 3, Βούρτσας 2, Καλύβας

Συνθέσεις Ομάδων

Παραλίγο (Δημήτρης Θεοδωρογιάννης): Μιχαλόπουλος, Καμαρέτσος, Μαυρογόνατος, Παχής, Θεοδωρογιάννης(Τριανταφύλλου, Γκορόγιας, Μπούρας)

Evrytania Sport (Δημήτρης Κολλημένος): Φεγγούλης, Μπλέντζος, Μπύρος, Μπούτσι, Βούρτσας(Καββαδίας, Μπάρκας, Κολλημένος, Λάμπρου, Καλύβας)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος































Be-Liarda-Fragista United F.C. 17-3


Αγωνιστική: 5η
Σκόρερ: Ντουφεκιάς 2, Ζαλοκώστας, Σαΐτης 6, Τσιλιμέκης, Καρδαμπίκης 4, Τσουκαλάς 2, Φλέγκας-Σάλτης, Πιστιόλης, Καζάκος

Συνθέσεις Ομάδων

Be-Liarda (Βασίλης Τσουκαλάς): Αθανασόπουλος, Ντουφεκιάς, Ζαλοκώστας, Σαΐτης, Τσιλιμέκης(Καρδαμπίκης, Τσουκαλάς, Φλέγκας)

Fragista United F.C. (Σωτήρης Πιστιόλης): Λάμπρου Σ., Τσέλος, Σάλτης, Πιστιόλης, Καζάκος(Καψάλης, Λάμπρου Αλ., Θεοδωρέλος)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης

















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος