Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Κέρασαν» ξανά Bacardi, δυσκολεύτηκαν οι «Άγιοι»-Ήταν Πρωταθλητές, εύκολα με 7αρε Κακκάβα η Βεντούζα

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup με τα θεωρητικά φαβορί να επικρατούν χωρίς να συναντούν ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι 4 αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 9 Ιουλίου για τον 3ο και τον 4ο Όμιλο της διοργάνωσης.
Οι Bacardi F.C. σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους και μάλιστα συνεχόμενη, «κλειδώνοντας» την δεύτερη θέση.
Επικράτησαν με 7-5 τον πάντοτε επικίνδυνων Παλαιμάχων, που μείωσαν το σκορ από 7-2. Ο Χρήστος Καλτσής σκόραρε με όμορφη κεφαλιά μετά από συνδυασμό του πορτιέρο Θωμά Ζαλοκώστα με τον Πάνο Ράπτη, που σέντραρε ιδανικά. Με εξαιρετικό τακουνάκι πέτυχε γκολ ο Λάκης Αναστασόπουλος, που καταχειροκροτήθηκε. Στα αξιοσημείωτα και το «τυχερό» τέρμα του Πάνου Κοντογιάννη μετά από σουτ του Λεωνίδα Κόγια. Ο Γιώργος Βούρτσας πέτυχε δυο γκολ, ένα εκ των οποίων με κεφαλιά, ενώ ο coach Γιάννης Φλωράκης βρήκε δίχτυα. Το συγκρότημα του Βασίλη Τσουκαλά παίρνει τα πάνω του, ενώ οι «άσπροι» προκρίνονται και αυτήν στην 16αδα.
Οι Άγιοι Ευρυτάνες δυσκολεύτηκαν, αλλά νίκησαν με 5-1 την Huachipato F.C. Χρειάστηκε ξανά η κλάση του Δημήτρη Κατσαδούρου και η εκτελεστική δεινότητα του Κώστα Σταμούλη. Οι «Χιλιανοί» είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Πάνο Οικονόμου, που απέδειξε τις δυνατότητες του κάτω από την εστία. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κουρλού ισοβαθμεί στην κορυφή με την Abalencia, όμως έχει χειρότερο συντελεστή τερμάτων. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Γιαννόπουλου έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, αλλά παραμένει χωρίς βαθμό.
Οι Πρωταθλητές του Γιάννη Βρέκου με τον εντυπωσιακό Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο, που χρίστηκε σκόρερ ακόμη και με τακουνάκι(5 γκολ συνολικά) «κλείδωσαν» την 3η θέση, νικώντας με 7-5 την Μπυροφάν, που προσπάθησε για την ανατροπή στο τελευταίο της παιχνίδι. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος σημείωσε χατ-τρικ και μοίρασε και ασίστ στον Γιώργο Ιωάννου(Πέτυχε γκολ μετά από πολλές χαμένες προσπάθειες), καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες. Ο Πάνος Χαντζόπουλος των νικητών θέλησε να αφιερώσει το τέρμα που σημείωσε στον τραυματία συμπαίχτη του Γιάννη Γαλανό, ο οποίος αναρρώνει. Ο αδερφός του τελευταίου Κώστας Γαλανός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην πρώτη του φετινή εμφάνιση.         
Η Βεντούζα έκανε ξανά επίδειξη δύναμης και σε ρυθμούς ρελαντί νίκησε με 14-6 την πάντοτε μαχητική Ένωση Λαγκαδιάς. Ο Γιάννης Κακκάβας πέτυχε 7 γκολ και οδηγεί την «κούρσα» των σκόρερ της διοργάνωσης με 18 και τον ακολουθεί με 14 ο συμπαίχτης του Σπύρος Κουτσούμπας, που σημείωσε χατ-τρικ. Ο Κακκάβας σημείωσε μάλιστα ένα εκπληκτικό τέρμα. Ο Πάνος Κουτσονίκας χρίστηκε σκόρερ στην πρώτη του φετινή εμφάνιση. Σκόραρε ξανά εν μέσω αποθέωσης για την Λαγκαδιά ο «Πρόεδρος» Κώστας Τσιάκας, βλέποντας την ομάδα του να προκρίνεται για πρώτη φορά στην επόμενη φάση.
Η Παρασκευή 10 Ιουλίου περιλαμβάνει τους ακόλουθους αγώνες: Be-Liarda-Fragista United F.C.(18:00), Loreal Paris-Athletico Panoramatos(19:00), Παραλίγο-Evrytania Sport(20:15) και Τα Κοράκια-Selecao(21:30).

Τα στοιχεία των αγώνων είχαν ως εξής:
Γ΄ Όμιλος

Μπυροφάν-Πρωταθλητές 5-7


Αγωνιστική: 4η
Σκόρερ: Ιωάννου, Γιαννόπουλος 3, Κοτσιμπός-Μπακογιάννης, Γενιτσαρόπουλος Α. 5, Χαντζόπουλος

Συνθέσεις Ομάδων

Μπυροφάν (Δημήτρης Γιαννόπουλος): Ρούσσης, Νιαβής, Ιωάννου, Καραχρήστος, Γιαννόπουλος(Καραγιάννης, Κοτσιμπός, Ευθυμίου)

Πρωταθλητές (Γιάννης Βρέκος): Λιάγκας, Μπακογιάννης, Γενιτσαρόπουλος Χ., Γενιτσαρόπουλος Α., Λαμπρόπουλος(Γαλανός Κ., Καλύβας, Φέγγος, Χαντζόπουλος)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος














Βεντούζα-Ένωση Λαγκαδιάς 14-6


Αγωνιστική: 4η
Σκόρερ: Λυτάκης Κ., Κουτσούμπας Σ. 3, Κακκάβας 7, Κουτσονίκας, Φλωράκης 2-Κατσαρός, Μάρκης 2, Τσιάκας, Κατσίκης 2

Συνθέσεις Ομάδων

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Αρχοντής, Λυτάκης Δ., Λυτάκης Κ., Κουτσούμπας Σ., Κακκάβας(Κουτσονίκας, Φλωράκης)

Ένωση Λαγκαδιάς (Κώστας Τσιάκας): Πουρνάρας, Κατσαρός, Χαλκιάς, Ζαρμπούτης, Μάρκης(Τσιάκας, Κατσίκης)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος




















Δ΄ Όμιλος

Bacardi F.C.-Παλαίμαχοι 7-5


Αγωνιστική: 4η
Σκόρερ: Καρβέλης, Βούρτσας 2, Γιαννακόπουλος, Κοντογιάννης, Ράπτης, Καλτσής-Πάτρου Ρ., Χρυσαφόπουλος, Αναστασόπουλος 2, Φλωράκης


Συνθέσεις Ομάδων

Bacardi F.C. (Βασίλης Τσουκαλάς): Ζαλοκώστας, Ρούσσης, Καρβέλης, Βούρτσας, Γιαννακόπουλος(Κόγιας, Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης, Ράπτης, Καλτσής)

Παλαίμαχοι (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Πάτρου Α., Πάτρου Ρ., Ανδρεάκης, Χρυσαφόπουλος, Αναστασόπουλος(Φλωράκης, Αθανασόπουλος, Κολόκας, Τσιαμάκης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης 



























Άγιοι Ευρυτάνες-Huachipato F.C. 5-1


Αγωνιστική: 4η
Σκόρερ: Μπουμπουρής, Σταμούλης 2, Κατσαδούρος 2-Λιάγκος Π.

Συνθέσεις Ομάδων

Άγιοι Ευρυτάνες (Δημήτρης Κουρλός): Φακίτσας, Μαντέκας, Παχής, Μπουμπουρής, Σταμούλης(Κατσαδούρος, Ζαλοκώστας)

Huachipato F.C. (Γιώργος Γιαννόπουλος): Οικονόμου Π., Οικονόμου Α., Μπακογεώργος, Λιάγκος Π., Οικονόμου Χ.(Γιαννόπουλος, Λιάγκος Β.)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος