Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Στην 3πλη ισοβαθμία «χαμογέλασαν» Τα Κοράκια, για ένα γκολ έξω οι «άσπροι»-Στο ρελαντί Άγιοι και Βεντούζα

Τελείωσε η φάση των «16» του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup με την διενέργεια 4 αγώνων την Δευτέρα 20 Ιουλίου στον 3ο και στον 4ο Όμιλο της διοργάνωσης. Το τελευταίο «εισιτήριο» για την 8αδα κατέληξε με συγκλονιστικό τρόπο στα Κοράκια, τα οποία περίμεναν την κατάληξη του τελευταίου παιχνιδιού.
Οι Άγιοι Ευρυτάνες σε ρυθμούς ρελαντί έκαναν το 3/3 και προκρίθηκαν ως πρώτοι στα προημιτελικά. Κέρδισαν με 5-2 τους Παραλίγο, που ήταν αξιόμαχοι στην δεύτερη φάση. Οι «κιτρινόμαυροι» του Δημήτρη Κουρλού είχαν τον Γιάννη Ζαλοκώστα σκόρερ δυο τερμάτων. Δυο ασίστ έκανε ο Στάθης Φακίτσας που πέρασε εκτός δοκαριών, αφήνοντας την «τύχη» τους στον Άγγελο Παχή. Επανήλθε από τραυματισμό ο Φώτης Ζαχαράκης.
Η Βεντούζα πήρε την πρόκριση κόντρα στα Χαμένα Κορμιά, τα οποία και νίκησε με 9-6. Οι δις τροπαιούχοι με αποστολή μόλις 6 ατόμων έκαναν καλό πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στους 3 βαθμούς. Μόνο στο πρώτο μέρος έπαιξε ο Γιάννης Κακκάβας, ενώ απουσίαζε ο Σπύρος Κουτσούμπας. Ο Γιάννης Αρχοντής παραχώρησε την εστία του στον τραυματία Βασίλη Καλύβα στην επανάληψη και χρίστηκε και σκόρερ. Για τους πάντοτε μαχητικούς «πράσινους» ο Λάμπρος Φλωράκης πέτυχε 4 τέρματα, αλλά ηττήθηκε από τον αδερφό του Γιάννη.
Τα Κοράκια πέτυχαν το πρώτο τους «3ποντο» στην δεύτερη φάση, το οποίο ήταν και καθοριστικό, κερδίζοντας με το «καθαρό» 8-0 την Ένωση Λαγκαδιάς. Ντεμπούτο με απόκρουση πέναλτι έκανε ο πορτιέρο Βασίλης Δόσης. Από τρία τέρματα σημείωσαν οι: Κώστας Ζαραβέλης και Σπύρος Ξαγάρας. Οι «μαύροι» πέρασαν στην 3πλη ισοβαθμία, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους  δυο αντιπάλους τους. Οι Λαγκαδιώτες του Κώστα Τσιάκα πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο.
Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Abalencia έκανε το 3/3 και αυτή, καταβάλλοντας με 4-3 το Evrytania Sport, που προκρίνονταν με ισοπαλία. Οι περυσινοί φιναλίστ προηγήθηκαν με 4-0, αλλά οι «άσπροι» με τον Άκη Χαρβαλιά να σκοράρει δυο γκολ πήγαν να φέρουν τα πάνω-κάτω. Αποβλήθηκε ο Πάνος Βλάχος των ηττημένων και κάτω από τα δοκάρια πέρασε ο Πάνος Μπλέντζος, που τα πήγε εξίσου καλά. Για την Abalencia του Αποστόλη Τσιλίκα, που είχε 4 διαφορετικούς σκόρερ συμμετείχε ο γκολκίπερ Φώτης Μακρής, ενώ ντεμπούτο για τους ηττημένους έκανε ο Καρδιτσιώτης παίχτης της ΑΣΑ Γιώργος Κοντός. Ο αγώνας είχε 3 συνολικά αποβολές.
Τα δυο ακόμη ζευγάρια που προέκυψαν από τους δυο τελευταίους ομίλους είναι τα: Άγιοι Ευρυτάνες-Τα Κοράκια και Βεντούζα-Abalencia F.C. στην «επανάληψη» του περυσινού τελικού. Την Τρίτη 21 Ιουλίου αρχίζουν οι νοκ-άουτ με την διενέργεια των προημιτελικών.

Τα στοιχεία των αγώνων είχαν ως εξής:

Γ΄ Όμιλος

Παραλίγο-Άγιοι Ευρυτάνες 2-5


Σκόρερ: Βούρτσας, Καμαρέτσος-Μαντέκας, Κατσαδούρος, Μπουμπουρής, Ζαλοκώστας 2

Συνθέσεις Ομάδων

Παραλίγο (Δημήτρης Θεοδωρογιάννης): Μιχαλόπουλος, Μπούρας, Τριανταφύλλου, Μαυρογόνατος, Θεοδωρογιάννης(Βούρτσας, Καμαρέτσος)

Άγιοι Ευρυτάνες (Δημήτρης Κουρλός): Φακίτσας, Μαντέκας, Κατσαδούρος, Λέρης, Μπουμπουρής(Ζαχαράκης, Παχής, Ζαλοκώστας, Σαπούνης)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος

















Χαμένα Κορμιά-Βεντούζα 6-9


Σκόρερ: Φλωράκης Λ. 4, Νεοφύτου, Μαντζιούτας-Αρχοντής, Λυτάκης Κ. 3, Φλωράκης Ι. 2, Κακάβας 2, Αυτογκόλ Μαντζιούτας

Συνθέσεις Ομάδων

Χαμένα Κορμιά (Γιώργος Γκορόγιας): Σβερώνης, Κατής, Φλωράκης Λ., Νεοφύτου, Γκορόγιας Γ.(Μαντζιούτας Κ., Μπούρμπος)

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Αρχοντής, Λυτάκης Δ., Λυτάκης Κ., Φλωράκης Ι., Κακκάβας(Καλύβας)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος













Δ΄ Όμιλος

Ένωση Λαγκαδιάς-Τα Κοράκια 0-8


Σκόρερ: Ξαγάρας 3, Νικολάου, Ζαραβέλης 3, Αυτογκόλ Κατσαρός
Χαμένο Πέναλτι: Χαλκιάς(Απόκρουση Δόση)

Συνθέσεις Ομάδων

Ένωση Λαγκαδιάς (Κώστας Τσιάκας): Πουρνάρας, Χαλκιάς, Ζαρμπούτης, Μάρκης, Κατσίκης(Τσιάκας, Κατσαρός)

Τα Κοράκια (Δημήτρης Νάσιος): Δόσης, Ξαγάρας, Νικολάου, Κωστής, Ζαραβέλης(Νάσιος, Αλαφροπάτης Κ., Αλαφροπάτης Σ., Ίβρος)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης












Evrytania Sport-Abalencia F.C. 3-4


Σκόρερ: Χαρβαλιάς 2, Μπούτσι-Κρασιάς, Ζαραβέλης, Τσίπρας, Φούκας
Αποβολές: Βλάχος-Λέρης, Κρασιάς

Συνθέσεις Ομάδων

Evrytania Sport (Δημήτρης Κολλημένος): Βλάχος, Παπαλός, Φούκης, Κοντός, Χαρβαλιάς(Μπούτσι, Μπύρος, Βούρτσας, Λάμπρου, Καλύβας, Κολλημένος)

Abalencia F.C. (Αποστόλης Τσιλίκας): Μακρής, Κρασιάς, Ζαραβέλης, Σιταράς, Ζήκας(Τσίπρας, Λέρης, Φούκας, Λιάγκας, Μπίκας)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης


























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος