Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Θυμήθηκαν τα παλιά οι παλαίμαχοι του ΑΠΟΚ και της Α.Ε. Καρποχωρίου

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι παλαίμαχοι του ΑΠΟΚ με την Α.Ε. Καρποχωρίου. Το ματς διεξήχθη την Κυριακή 28 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 17:30.
Οι Καρδιτσιώτες επικράτησαν με 5-7, γυρνώντας το εις βάρος τους 5-1 από το ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Βελουχίου δεν είχε αλλαγές στην διάθεση της.
Σκόραραν για το Βελούχι οι: Πάνος Φουρλιάς(2), Γιάννης Φλωράκης(1), Κοσμάς Τσιαμάκης(1) και Λάκης Αναστασόπουλος(1). Τερματοφύλακας αγωνίστηκε κατά συνθήκη ο Γιάννης Ζαχαράκης και την 11αδα συμπλήρωσαν οι: Κοσμάς Τσιαμάκης, Γιώργος Χρυσαφόπουλος, Γιάννης Φλωράκης, Δημήτρης Αντωνίου, Λάκης Αναστασόπουλος, Πάνος Φουρλιάς, Σπύρος Κολόκας, Πάνος Ξαγάρας, Δημήτρης Μαργαρίτης και Δημήτρης Σερπάνος
Στόχος του αγώνα ήταν η αναψυχή, η διασκέδαση, η κοινωνική προσφορά και η διατήρηση της υγείας. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των βετεράνων παιχτών του ΑΠΟΚ, αλλά και των φιλοξενούμενων, που ταξίδεψαν στην πόλη μας. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ευρυτανικής ομάδας θα κάνoyn προπονήσεις μέσα στο καλοκαίρι, θα δώσουν και κάποιο άλλο ματς ενδεχομένως και θα ανταποδώσει την επίσκεψη στην αντίπαλη ομάδα το φθινόπωρο.
Η Α.Ε. Καρποχωρίου είναι η κυπελλούχος ομάδα του νομού Καρδίτσας. Σε αυτήν αγωνίζεται ο πρώην άσος του Βελουχίου(2007-2008) Μάκης Κουτρούλιας, από όπου και κατάγεται. Παρών ήταν στο ματς και ο πρώην Πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Κώστας Ζάρρας. Η ομάδα των παλαιμάχων δίνει συνεχόμενα φιλικά, έχοντας αξιόλογη δράση. Την αποτελούν οι: Φιλίππου, Αγγελόπουλος, Κάιας, Ζάγγος Γ., Ζάχος, Ζάγγος Β., Ζάγγος Ε., Καραγιάννης Α., Μπετχαβάς, Καραγιάννης Ι., Καρακαξάς, Τσιαχτάνης και Σιακάρας.
Τον αγώνα σφύριξε ο παλαίαμχος παίχτης του ΑΠΟΚ Γιώργος Δροσίνης.



































Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος, Δημήτρης Αντωνίου