Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

«Υποτάχτηκαν» στην δυνατή ΕΠΣΑΝΑ οι αξιόμαχοι παίδες

Με το «αριστερό» μπήκε στο Karpenisi Soccer Cup η ταλαντούχος ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, γνωρίζοντας την ήττα από την πανίσχυρη ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής με 2-0. Το παιχνίδι έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου της κατηγορίας των παίδων.
Η ομάδα της Ακαδημίας έπαιξε με την εξής σύνθεση:  Νούλας, Καραμπάς, Χρυσαφόπουλος, Μοτσιόλας, Σερπάνος, Τάσιος, Τσιάμης, Χρυσικός, Φύκας, Μάκκας, Κυλλής, Μπουμπουρής Δ., Μπομποτσιάρης, Καραντάνας, Μπουμπουρής Σ., Μπουμπουρής Π., Πατρώνης και Τριανταφύλλου. Ο Αποστόλης Νούλας με εντυπωσιακή απόκρουση νίκησε στο 0-0 αντίπαλο του από το σημείο του πέναλτι.
Τους νικητές αποτελούσαν οι: Διαμαντίδης, Γεώργας, Δελαπόρτας, Ράπτης, Μαστορόπουλος, Βουρλούμης, Μάνδαλος, Δρούγκας, Σουλτανίδης, Ασημακόπουλος, Καρακώστας, Ρήγας, Κουμουτσέας, Αντωνίου και Χαραλαμπίδης.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο και τον διεύθυναν οι Ευρυτάνες Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος και Ηλίας Γαλάνης. Η Ευρυτανική ομάδα θα παίξει στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 19:05 στο ίδιο γήπεδο.

Συναντήθηκαν Αντωνίου-Μαγγίνας


Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συνάντηση του προπονητή της Ακαδημίας Δημήτρη Αντωνίου με τον τεχνικό της ΕΠΣΑΝΑ Γιάννη Μαγγινά, με τον οποίο συνυπήρξαν πριν από αρκετά χρόνια στην ομάδα της αεροπορίας. Ο κ. Μαγγίνας έχει μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής (Α.Ο. Αυλώνα, ΑΕΚ, Λεβαδειακός, Ιωνικός, Θρίαμβος Αθηνών, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Χαλκίδα) και θητεία ως προπονητής (Είκοσι χρόνια στην ομάδα της Αεροπορίας, στην Εθνική Ενόπλων και τα τελευταία χρόνια στον Ωρωπό, στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, στην Προοδευτική και φέτος στην Δόξα Κορωπίου, την οποία κράτησε φέτος στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ).














Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ράπτης