Μια ακόμη σπουδαία επιτυχία κατέγραψαν τα παιδιά της μικτής νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των εφήβων(1997-1999) του Karpenisi Soccer Cup, στην οποία συμμετείχαν 8 ομάδες. Έφτασαν στην πρωτιά μάλιστα μετά από 5 αγώνες αήττητα.
Την Παρασκευή(26/6) το πρωί η ΕΠΣΕ επικράτησε για την τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου με 1-0 της Αμφιάλης στο παιχνίδι, που έκρινε την πρόκριση, έχοντας ως σκόρερ τον Άρη Σιταρά. Τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου με 7 πόντους σε ισοβαθμία με τους Ακρίτες Συκεών, οι οποίοι είχαν περισσότερα γκολ στο ενεργητικό τους(8 εναντίον 7).
Το βράδυ της ίδιας ημέρας η ομάδα του κ. Χρυσαφόπουλου «διασταυρώθηκε» με τον ισχυρό και πρώτο του δευτέρου ομίλου Κένταυρο Βριλησσίων. Μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας η ομάδα του νομού μας κέρδισε με 5-4 στα πέναλτι. Ευστόχησαν και οι 5 παίχτες: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Πάνος Λιάγκας, Πάνος Αντωνίου, Άρης Σιταράς και Φλοριάν Μπούτσι.
Στον πρωινό μεγάλο τελικό της ερχόμενης ημέρας οι Ευρυτάνες «κοντραρίστηκαν» ξανά με τους Ακρίτες Συκεών. Η ΕΠΣΕ νίκησε ξανά στα πέναλτι μετά το 0-0 του 60λεπτου αγώνα. Το σκορ ήταν 3-1 και ευστόχησαν οι: Πάνος Λιάγκας, Πάνος Αντωνίου και Άρης Σιταράς. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος σούταρε άουτ, ενώ η εκτέλεση του Φλοριάν Μπούτσι αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο. Δυο αποκρούσεις έκανε ο εξαιρετικός πορτιέρο Γιώργος Γιόγιος.
Συνεχόμενες επιτυχίες
Ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος εξελίσσεται βάσει αποτελεσμάτων ως ο προπονητής των επιτυχιών. Σε 3 τουρνουά ακαδημιών έχει οδηγήσει την ΕΠΣΕ στο χρυσό μετάλλιο μετά τα τουρνουά του 2012 και του 2014. Τις υπηρεσίες του προσέφερε από τον πάγκο και φέτος ως άμεσος συνεργάτης του και όχι μόνο ο Δημήτρης Αθανασόπουλος.
Την τροπαιούχο ομάδα αποτελούσαν οι: Γιώργος Γιόγιος, Γιώργος Πλεξίδας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Πάνος Μπλέντζος(Άγραφα), Πάνος Λιάγκας, Αντρέας Πάτρου(ΑΠΟΚ Βελούχι), Πάνος Αντωνίου, Άρης Σιταράς(Λαμία Κ19), Νίκος Καρακούσης(Α.Π. Λαμίας), Θοδωρής Κατσαρός(Κρέντη), Πάνος Γενιτσαρόπουλος(Αίολος), Δημήτρης Ράπτης, Αντώνης Κουτσοθόδωρος, Νίκος Κονταρής(Παιανία Μάστρου) και Φλοριάν Μπούτσι.
Τα αποτελέσματα και οι φωτογραφίες των 3 τελευταίων αγώνων:
3η αγωνιστική: Μικτή Νέων ΕΠΣ Ευρυτανίας-Αμφιάλη 1-0
Ημιτελικός: Μικτή Νέων ΕΠΣ Ευρυτανίας-Κένταυρος Βριλησσίων 0-0(5-4 στα πέναλτι)
Μεγάλος Τελικός: Μικτή Νέων ΕΠΣ Ευρυτανίας-Ακρίτες Συκεών 0-0(3-1 στα πέναλτι)
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ράπτης


