Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Εμφατική νίκη επί του Αχαρναϊκού για την μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας

Με το «δεξί» άρχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Επικράτησε εύκολα με 4-0 της ΠΑΕ Αχαρναϊκός στην κατηγορία των εφήβων(1997-1999) του Karpenisi Soccer Cup. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου(Κεντρικό γήπεδο) την Τετάρτη 24 Ιουνίου και με αυτόν άνοιξε η αυλαία της διοργάνωσης.
Τα τέρματα σημείωσαν οι: Νίκος Καρακούσης (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας), Άρης Σιταράς (Λαμία Κ19), Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Άγραφα) και Αντώνης Κουτσοθόδωρος (Παιανία Μάστρου).
Ο ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Χρυσαφόπουλος ξεκίνησε την ακόλουθη σύνθεση: Γιόγιος, Πλεξίδας, Λιάγκας, Αντωνίου, Καρακούσης, Αθανασόπουλος, Σιταράς, Πάτρου, Μπούτσι, Κονταρής και Ράπτης. Ως αλλαγές έπαιξαν οι: Κατσαρός, Μπλέντζος, Κουτσοθόδωρος και Γενιτσαρόπουλος. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Κώστας Χρυσαφόπουλος.
Διαιτητές ήταν οι: Γιώργος Στοφόρος και Θανάσης Φωτόπουλος από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας.
Η ΕΠΣΕ θα αντιμετωπίσει για την 2η αγωνιστική την Πέμπτη 25/7 τους Ακρίτες Συκεών στις 17:10. Για την 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου επίσης οι Ακρίτες κέρδισαν την Αμφιάλη με 3-1. Οι Ευρυτάνες είχαν κατακτήσει την πρωτιά σε δυο τουρνουά τα τελευταία χρόνια και φιλοδοξούν να επαναλάβουν τον «θρίαμβο» και φέτος.!



















Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ράπτης