Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Δυο Ευρυτανικές διαδρομές περιλαμβάνει το Bike Odyssey

 












Την Κυριακή 7 Ιουνίου από το χωριό Σμίξη Γρεβενών ξεκινά το Bike Odyssey, που ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Ιουνίου στην Αμφίκλεια. Η διαδρομή είναι 600 χιλιομέτρων, διασχίζει την οροσειρά της Πίνδου, 57 χωριά και 6 ξεχωριστούς νομούς, μεταξύ των οποίων και την Ευρυτανία.
Το 3ο στάδιο(Συνολικά υπάρχουν 7) συγκεκριμένα είναι μια διαδρομή 69 χιλιομέτρων, που περνά από τον Δήμο Αγράφων, ξεκινώντας από το Ανθηρό. Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τα Βραγγιανά και τα Επινιανά, καταλήγοντας στα Άγραφα στις 10 Ιουνίου. Το 4ο στάδιο είναι η διαδρομή Άγραφα-Κρίκελλο(114 χιλιόμετρα), διασχίζοντας τον ορεινό όγκο του Βελουχίου. Στις 24 συμμετοχές ξεχωρίζει το όνομα του Πρωταθλητή Ελλάδας Περικλή Ηλία.

Στην ιστοσελίδα του αγώνα υπάρχουν μεταξύ άλλων οι ακόλουθες δηλώσεις:

To Κρίκελλο, το ειδυλλιακό και γραφικό χωριό της Ευρυτανίας καλωσορίζει το Bike Odyssey.
Το φιλόξενο ορεινό χωριό μας για δεύτερη χρονιά θα υποδεχτεί όσους συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή της ποδηλασίας και θα συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί ώστε ο αγώνας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις σε αθλητές, επισκέπτες και στους κατοίκους της περιοχής."

Με εκτίμηση,
Κώστας Συγγούνης - Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κρικελλιωτών Ευρυτάνων "Ο Αγιος Νικόλαος"

Καλωσορίζουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά τον μεγαλύτερο αγώνας ορεινής ποδηλασίας Bike Odyssey στο υπέροχο και ιστορικό χωριό των Αγράφων.
Αγώνας αποτελεί μία δοκιμασία που απαιτεί μεγάλη ψυχική και σωματική δύναμη για τους αθλητές  και οι φιλόξενοι κάτοικοι των Αγράφων θα είναι εκεί για να υποδεχθούν και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες αθλητές επιβραβεύοντας τον μεγάλο αγώνα τους .
Θα είμαστε όλοι δίπλα στους διοργανωτές για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και να στεφτεί για άλλη μια χρονιά αγώνας με απόλυτη επιτυχία.


Με εκτίμηση,
Γατής Λάμπρος
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραφιωτών "Τ' ΑΓΡΑΦΑ"