Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Με 8-0 νίκησε τον ΠΑΟΚ F.C. ο Κένταυρος Βριλησσίων

Συνέχισε την συλλογή εμπειριών ο ΠΑΟΚ F.C. Για τον 1ο Όμιλο των παίδων του Karpenisi Soccer Cup οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής με 8-0 από τον Κένταυρο Βριλησσίων του Άγγελου Εμμανουηλίδη στο γήπεδο 2(βοηθητικό). Διαιτητές ήταν οι: Θανάσης Φωτόπουλος και Κώστας Αναγνώστου από την Φθιώτιδα.
Για τον ΠΑΟΚ στο ρόστερ περιλαμβάνονται τα ακόλουθα ονόματα: Ασπροποταμίτης, Δρίβας Ν., Δρίβας Β., Μαστρογιάννης Α., Μπαζιώνης, Λιάπης, Μπαρλάς, Μπουμπουρής, Παπαροιδάμης, Πατλιάς, Ρέπας, Τριανταφυλλόπουλος Β., Φλωράκης, Δάνας, Κεχριμπάρης, Χρυσαφόπουλος Λ., Χρυσαφόπουλος Χ., Καβαλάρης, Μεριγκούνης, Γκορόγιας, Καβατζόπουλος, Καώνης, Μπούργος, Τσουμάκας, Μαστρογιάννης Μ., Φαλλής, Γραβιάς, Τριανταφυλλόπουλος Χ., Γεμενής Γ., Γεμενής Α., Φλωράκης, Παπαιωάννου, Αναστασόπουλος και Χρυσαφοπούλου.
Ξεχώρισε παρά την έκταση του σκορ ξανά ο πορτιέρο Παναγιώτης Πατλιάς.
Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου (Καθοδήγησε ξανά την ομάδα) και του Γιώργου Χρυσαφόπουλου θα παίξει για την 3η αγωνιστική την Παρασκευή 26/6 με την ΕΠΣΑΝΑ 2 στις 11:30 στο βοηθητικό γήπεδο. Το απόγευμα θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8.











Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ράπτης