Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Παχής εντυπωσίασε στο διαγωνισμό 3ποντων










Τις μπασκετικές του ικανότητες απέδειξε ξανά ο Άγγελος Παχής, που ήταν εκπληκτικός στον διαγωνισμό τριπόντων του 5ου τουρνουά Δήμου Καρπενησίου, βάζοντας τα «γυαλιά» στους μπασκετικούς. Ο παίχτης της Μυρίκης, που συμμετείχε στο τουρνουά με την ομάδα Ποδοσφαιριστές B.C είχε 8/10 εύστοχες προσπάθειες και ήταν πανάξια ο νικητής.
Δεύτερος με 5 ήταν ο Κώστας Νιαβής του Βελουχίου, ενώ 4 σημείωσε ο Βασίλης Ρουμελιώτης των Foxes. Όλοι οι παίχτες ευστόχησαν έστω σε μια προσπάθεια. Αποθεώθηκε ο Κώστας Χειλάς του Sporting, που πέτυχε 3 3ποντα. Δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα ο Ίγκλι Οσμενάι του Πρωτέα, ο οποίος είχε μόνο μια εύστοχη προσπάθεια. Ήταν ο νικητής των δυο προηγούμενων ετών.
Ο διαγωνισμός έγινε ενδιάμεσα μικρού και μεγάλου τελικού και συμμετείχαν 11 αθλητές, όλων των ομάδων. Την απονομή της πλακέτας στον Παχή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Φακίτσας, που έπαιξε στο τουρνουά με τον Superman.

Οι προσπάθειες των διαγωνιζομένων στα 3ποντα είχαν ως εξής:
Παίχτης
Ομάδα
3ποντα
Άγγελος Παχής
Ποδοσφαιριστές B.C.
8
Κώστας Νιαβής
Βελούχι 2315
5
Βασίλης Ρουμελιώτης
Foxes
4
Κώστας Χειλάς
Sporting B.C.
3
Δημήτρης (Ι) Σβερώνης
Μαχητές
3
Ηλίας Σαπούνης
Ρακόμελο Καφέ
3
Άγγελος Σαμαντάς
Fragist΄ An. Terrorists
2
Θανάσης Γιαννόπουλος
Superman
2
Λάζαρος Σκαρμούτσος
Ζήκος
1
Θοδωρής Κατσαρός
Παρέα B.C.
1
Ίγκλι Οσμενάι
Πρωτέας
1






































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος