Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η πιο κρίσιμη ώρα για Άτλαντα και Π.Α.Κ.


Τους «κόπους» όλους της χρονιάς θα παίξουν αύριο οι ομάδες του Καρπενησίου στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Θα αναμετρηθούν για 4η φορά, με τις ομάδες μας να θέλουν τους 2 βαθμούς της νίκης.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαΐου στο κλειστό του Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ του δευτέρου ομίλου.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου προέρχεται από μεγάλη νίκη στο Καρπενήσι κόντρα στον Μώλο και για να μπορέσει να έχει ελπίδες για άνοδο θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να συνεχίσει με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ψυχολογία των αθλητών των «πράσινων» έχει ανέβει αισθητά, ενώ παράλληλα η ομάδα απέδωσε και όμορφο μπάσκετ.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος αδυναμίες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο Μώλο. Με νίκη αύριο εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ, εφόσον κερδίσει και ο Α.Ο.Μ. τα Φάλαρα. Οδηγός του Γυμναστικού τα 3 προηγούμενα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην συμπολίτισσα Πανευρυτανική Ακαδημία.
Το τοπικό ντέρμπι της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ θα σφυρίξουν οι: Αλέκος Κοτσιμπός και Κωνσταντίνος Περράκης. Στο άλλο ματς του ομίλου στις 6 το απόγευμα της Κυριακής ο Μώλος θα υποδεχτεί στο γήπεδο του τα Φάλαρα.

Νίκη για διαφορετικό στόχο
Το 4ο Ευρυτανικό ντέρμπι της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ είναι περισσότερο σημαντικά από τα προηγούμενα, αφού θα αποβεί καθοριστικό για το μέλλον των δυο ομάδων στην κατηγορία. Ο Άτλας με νίκη κάνει σημαντικό βήμα ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ, ενώ η Π.Α.Κ. με νίκη διατηρεί ελπίδες ανόδου.

3Χ3
Οι «Άτλαντες» έχουν κερδίσει την Π.Α.Κ. στις προηγούμενες αναμετρήσεις με 55-35, 61-45 για την 1η φάση και με 70-50 για την 2η φάση.

Ματς δίχως αύριο
Εξίσου σημαντική είναι και η αναμέτρηση Α.Ο. Μώλος-Γ.Σ. Τα Φάλαρα. Ο Μώλος με νίκη κατακτά την άνοδο και επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην παραπάνω κατηγορία, ενώ οι Στυλιδιώτες εάν δεν κερδίσουν μένουν εκτός 2αδας.

5η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Β΄ Φάση (2ος Όμιλος)

Π.Α.Κ.-Γ.Σ. Άτλας Κλειστό Καρπενησίου 2-5-2015 18:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Κωνσταντίνος Περράκης(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Α.Ο.Μώλος-Γ.Σ. Τα Φάλαρα 3-5-2015 Κλειστό Μώλου 18:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Κωνσταντίνος Περράκης(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)