Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Γιορτάζει» την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ, διεκδικώντας την πρωτιά ο Άτλας


Τον χαρακτήρα φιέστας έχει η Κυριακάτικη αναμέτρηση του Άτλαντα κόντρα στον Μώλο. Οι Καρπενησιώτες όσο και η ομάδα της Φθιώτιδας έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου στο κλειστό του Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β΄ Φάσης της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ για τον 2ο Όμιλο.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά θα γιορτάσει την άνοδο του στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ μπροστά στο κοινό του και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Ο μοναδικός πλέον στόχος είναι να «καλύψει» την διαφορά των 9 πόντων και να δώσει έναν ακόμη αγώνα με τον 1ο του Α΄ Ομίλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Μώλος του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του απέναντι στα Φάλαρα Στυλίδας. Το νικηφόρο αποτέλεσμα οδήγησε τους «πορτοκαλί» στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Οι Μωλιώτες είναι και αυτοί πλέον βαθμολογικά αδιάφοροι και θα επιδιώξουν. «Βολεύονται» και με ήττα κάτω από 9 πόντους.
Το ματς θα σφυρίξουν οι Γιώργος Ζάχος και Κωνσταντίνος Περρράκης.

Από το -9
Ο Άτλας θέλει νίκη με 9 πόντους διαφορά για να «καλύψει» την ήττα του πρώτου γύρου και να διεκδικήσει την «πρωτιά» στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Πανηγυρικό τόνο
Η αναμέτρηση αναμένεται να έχει πανηγυρισμό τόνο, αφού και οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Ο Άτλας το κατάφερε για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του, ενώ ο Μώλος επανήλθε σε αυτή μετά από δυο χρόνια.

Το 1ο και το τελευταίο
Πέραν από τον πανηγυρικό τόνο η αναμέτρηση έχει επίσης και σημασιολογική σημασία, αφού πριν 1.5 χρόνο ο Άτλας είχε δώσει στο Καρπενήσι το πρώτο του ματς στην ιστορία του στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ κόντρα στον Μώλο. Η πορεία της ομάδας στην κατηγορία θα κλείσει με εντός έδρας ματς την Κυριακή κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Τότε η ομάδα του Καρπενησίου είχε νικήσει με 36-31.

Με Αρτάκη η Οινόφυτα
Την πρώτη θέση στον Α΄ Όμιλο της 2ης φάσης της κατηγορίας θα καταλάβει ο νικητής του αγώνα ΓΑΣ Νέας Αρτάκης-Γ.Σ. Οινόφυτα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/5 στο κλειστό της Αρτάκης. Οι δυο ομάδες πήραν το «εισιτήριο» της ανόδου.

6η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Β΄ Φάση (2ος Όμιλος)

Γ.Σ. Άτλας-Α.Ο. Μώλος Κλειστό Καρπενησίου 10-5-2015 18:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Κωνσταντίνος Περράκης(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)