Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Παγκορασίδες: Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανατών-Γ.Σ. Άτλας 3-1

Ανταγωνιστική παρουσία είχε η ομάδα παγκορασίδων του Άτλαντα, που όμως δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μακριά από το Καρπενήσι με 3-1 από τον Κύνο Λιβανατών.
Ο εξ αναβολής αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Λιβανατών. Ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα και ήταν στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ(2ος Όμιλος)
Ο Κύνος εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας, παίρνοντας ένα σημαντικό «2ποντο», το οποίο μπορεί να αποβεί καθοριστικό στην υπόθεση-πρόκριση στην 8αδα, καθώς διατηρεί προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των δυο ομάδων. Η ομάδα της Έφης Παπαϊωάννου παρουσιάζει ένα αρκετό δυνατό σύνολο, που πρωταγωνιστεί στον όμιλο και φέτος. Ο Κύνος έφτασε τους 16 βαθμούς με απολογισμό 7 νίκες και 2 ήττες.
Ο Άτλας ηττήθηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2015, όπως και πρώτη φορά μακριά από το Καρπενήσι. Προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να παλέψει και τα επόμενα σετ. Το συγκρότημα του Χρήστου Μακρή έχει τον αντίστοιχο βαθμολογικό απολογισμό με τον αντίπαλο και οι ελπίδες για μια θέση στην πρώτη 2αδα λιγόστεψαν, καθώς οι Καρπενησιώτισσες δεν έχουν αγωνιστεί καμία φορά με την κορυφαία ομάδα του ομίλου, τον Γ.Σ.Λ.
Την επόμενη και τελευταία(14η) αγωνιστική οι Λιβανάτες αντιμετωπίζουν τον Α.Ο. Λαμίας  στις 10:00 και ο Άτλαντας τον Γ.Σ. Λαμίας στις 14:00. Και οι δυο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Λαμίας το Σάββατο 2/5.

«Έσπασε» το σερί
Οι Ευρυτάνισσες του Χρήστου Μακρή ηττήθηκαν ύστερα από 5 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Μετρούν δυο ήττες στο πρωτάθλημα και μάλιστα από τον ίδιο αντίπαλο.

Έχουν ακόμη 3
Οι δυο ομάδες έχουν να δώσουν ακόμη 3 παιχνίδια. Ο Κύνος δεν έχει παίξει εντός έδρας με την Φθία Λαμίας και εκτός έδρας με τον Α.Ο. Λαμίας και τον Γ.Σ. Λαμίας. Ο Άτλας έχει δυο εντός έδρας ματς με τον Γ.Σ. Λαμίας και τον Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας και ένα εκτός με τον Γ.Σ.Λ.

Ισοβαθμούν
Κύνος και Άτλας έχουν δώσει 9 παιχνίδια με απολογισμό 7 νίκες και 2 ήττες. Έφτασαν τους 16 πόντους, αλλά η ομάδα των Λιβανατών έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς έχει καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων.

Ρέφερι ο Σφακιανάκης
Την διαιτητική υποστήριξη ανέλαβε για ένα ακόμη παιχνίδι ο πιστοποιημένος στον τομέα αυτό Μιχάλης Σφακιανάκης, που είναι έφορος του Άτλαντα και πάντα δίπλα στην ομάδα.

Τα επόμενα τους παιχνίδια
Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής ο Κύνος αγωνίζεται στην Λαμία με τον τοπικό Α.Ο.Λ. στις 10:00, ενώ ο Άτλας θα παίξει το Σάββατο 2/5 στις 14:00 με τον Γ.Σ. Λαμίας στο «Χαλκιοπούλειο».

Τα σετ
25-14, 19-25, 25-18, 25-21

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανατών (Έφη Παπαϊωάννου):  Μπακάρα Α., Μπακάρα Ε., Κατσιάνου, Σακαρέλου, Μελέτη, Γκορίτσα, Μαντέλου, Μπαμπά, Σουροπάνη, Ταφραλή

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Κολαζά, Καγκαρά, Καββαδία, Ανδρεάκη, Τσιουγκρή, Ρεσίτη, Γυφτομήτρου

Διαιτητής: Μιχάλης Σφακιανάκης(Έφορος Άτλαντα)

Φωτογραφία Αρχείου