Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Χρυσή» και στην Ύδρα η Καρπενησιώτισσα Φωτεινή Κολόκα


Μια νέα ακόμη επιτυχία σημείωσε η 19χρονη Φωτεινή Κολόκα του ΕΟΣ Καρπενησίου στον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Hydra΄S Trail Event». Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4-5 Απριλίου στην Ύδρα και έγινε υπό την υποστήριξη του Δήμου της περιοχής.
Περιελάμβανε 5 συνολικά διαδρομές, από τις οποίες ξεχωρίζει ο αγώνας με την ονομασία «Eros mountain trail», μια διαδρομή 25,2 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική 1050 μ. Διεξήχθη επίσης ο αγώνας downhill, που είναι ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι αγώνες είχαν την ονομασία: Run and Fun, Junior΄S Mini Race και Rock Race.
Η Κολόκα συμμετείχε στον αγώνα Rock Race(10 χιλιόμετρα και υψομετρική 500+), στον οποίο ξεκίνησαν 164 δρομείς. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών με 1:14:34(20η στην γενική κατάταξη), αφήνοντας πίσω της την Ελισάβετ Μενδρινού και την Βασιλική Τζίμα, που ήταν δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα. Η Καρπενησιώτισσα πρωταθλήτρια έλαβε μέρος και στον αγώνα Run and Fun(4,7 χιλιόμετρα) τερμάτισε 2η στην κατηγορία των γυναικών(32η στην γενική κατάταξη) με 0:23:22, διακρινόμενη και εκεί. Πρώτη γυναίκα ήταν η Μαρία Μαλαι με 0:20:17.