Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η άποψη του Σωτήρη Αγγελακόπουλου για το Κρίκελλο και την Β΄ ΕΠΣΝΕ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Κεραυνού Κρικέλλου μέσω του κορυφαίου κατά την γνώμη μας παίχτη της ομάδας Σωτήρη Αγγελακόπουλου εν όψει της έναρξης της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην περυσινή διαιτησία του Γιώργου Στοφόρου στον αγώνα στο Κερασοχώρι, αλλά και στην προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Κεραυνός έχει εξαλείψει το φαινόμενο των «πλαστών» από την περυσινή σαιζόν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του συλλόγου διαμένουν εκτός Ευρυτανίας, κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα, για να παίξουν για το αγαπημένο τους χωριό.

Αναλυτικά η δήλωση ανακοίνωση του Σωτήρη Αγγελακόπουλου εκ μέρους όλης της ομάδας:

«Με αφορμή την αρχή των αναμετρήσεων της Β΄ κατηγορίας, εκ μέρους μου και όλων των συμπαικτών μου στον Κεραυνό , θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες και των 2 ομίλων και περισσότερο στην Ακαδημία που πλαισιώνεται μόνο από πολύ νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι και το μέλλον του ποδοσφαίρου του νομού. Να μας βρει το τέλος του πρωταθλήματος αρτιμελείς και υγιείς και σωματικά και ψυχικά και να μην ξαναβιώσουμε διαιτησίες και συμπεριφορές όπως την περσινή του κ. Στοφόρου στο Κερασοχώρι. Δεν έχουμε δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να μην μας υπολογίζει. Κατεβαίνουνε συνεχώς τα τελευταία 6 χρόνια, είμαστε από τις ομάδες που κουβαλάνε αρνητική βαθμολογία  -8 & -12 από πλαστούς παίκτες και μη παρουσίες και είμαστε οι πρώτοι που θέσαμε θέμα πλαστών παικτών, αρχής γενομένης από πέρυσι. Νομίζω είμαστε η μόνη ομάδα που από τους 14 ποδοσφαιριστές οι 11 μένουν σε διαφορετικούς  νομούς εκτός Ευρυτανίας, ενώ σχεδόν όλοι έχουμε καταγωγή από το Κρίκελλο. Έχουμε δείξει και ήθος σαν ομάδα και σεβασμό τους κανονισμούς και στους διαιτητές. Γι αυτό κιόλας δεν μιλήσαμε για την διαιτητική συμπεριφορά του κ. Στοφόρου πέρυσι, αλλά μετά από ένα χρόνο. Έχουμε αρνητική βαθμολογία αλλά αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να μας ξεγράφει σαν ομάδα. Κάθε χρόνο προσπαθούμε και να ρίχνουμε το μέσο όρο ηλικίας και να είμαστε και ανταγωνιστικοί. Κλείνοντας θα ήθελα και πάλι να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Β κατηγορίας και να ευχηθώ και στην ομάδα μου να πετύχουμε το απόλυτο φέτος που έχουμε την δυνατότητα σαν ομάδα. Καλή αγωνιστική χρονιά.»