Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Παγκορασίδες: Γ.Σ. Άτλας-Α.Ο. Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου 3-0

Νέα επιτυχία για τις αθλήτριες του Χρήστου Μακρή, καθώς οι παγκορασίδες του Άτλαντα νίκησαν εύκολα με 3-0 στα σετ αυτές του Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Απριλίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 4.30. Ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ και το παρακολούθησαν περίπου στους 50 θεατές.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού μετράει αρκετά νικηφόρα αποτελέσματα(7 νίκες-1 ήττες) παίζοντας όμορφο βόλεϊ και παρουσιάζοντας διαρκή βελτίωση. Οι παγκορασίδες της Καρπενησιώτικης ομάδας πήραν εύκολα και τα 3 σετ, φτάνοντας στην νίκη με το «καθαρό» 3-0. Το εξ αναβολής εκτός έδρας ματς με τον Κύνο Λιβανατών θα καθορίσει εάν η ομάδα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει στους νοκ άουτ αγώνες.
Ο Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου του Νίκου Ρίζου ήρθε στο Καρπενήσι με αρκετές απουσίες αθλητριών και δεν μπόρεσε να κοντράρει την γηπεδούχο ομάδα. Ωστόσο έχασε με αρκετή διαφορά και τα 3 σετ. Λόγω τραυματισμού σε 2ο και 3ο σετ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί η Μαρία Μάγγου.
Την επόμενη (13η) αγωνιστική ο Άτλας  θα κάνει το ρεπό του, ενώ ο Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου θα υποδεχτεί στο γήπεδο του τον Γ.Σ. Λαμίας. Οι Καρπενησιώτισσες βρίσκονται στην 1η θέση μαζί με τον Α.Ο.Λ., έχοντας 15 βαθμούς σε 8 ματς, ενώ οι παίχτριες του Πήγασου στην 5η θέση με 13 πόντους σε 10 αγώνες

Περίπου 50
Την αναμέτρηση των παγκορασίδων παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές. Υπήρξαν μάλιστα και εκδρομείς από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ολιγόλεπτη καθυστέρηση
Με καθυστέρηση μερικών λεπτών ξεκίνησε η αναμέτρηση, αφού η αρχική ώρα έναρξη της ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι δυο «κόκκινοι»
Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με κόκκινες εμφανίσεις.

Από νίκη σε νίκη
Ακόμη μια νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Άτλαντα, η οποία έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα από τον Κύνο Λιβανατών στο Καρπενήσι.

Όμορφο πανό
Ένα όμορφο πανό από τις αθλήτριες του Άτλαντα τοποθετήθηκε στην κερκίδα του προπονητικού κέντρου. Το πανό έγραφε: «Γιατί ήταν στην μοίρα μου γραμμένο παντού να σε ακολουθώ για σένα ΑΤΛΑΝΤΑ πεθαίνω για σένα μόνο ζω. #ΑΤΛΑΝΤΑΣ»


«Άγγιξε» την 4αδα
Ο coach του Άτλαντα Χρήστος Μακρής καθοδήγησε τις προηγούμενες ημέρες τους παίδες της Φθία(Πρωταθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ), διεκδικώντας μάλιστα με αξιώσεις την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το «εισιτήριο» κατέληξε τελικά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Με λίμπερο κα οι 2














Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με λίμπερο. Για τους γηπεδούχους την θέση του λίμπερο κάλυψε η Αλίκη Καγκαρά και για τους φιλοξενούμενους η Σοφία Ριζάκου (Έπαιξε ως λίμπερο μόνο στο πρώτο σετ)

Όλα στις Λιβανάτες
Η ομάδα του Καρπενησίου θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν για πρόκριση στην εκτός έδρας συνάντηση με τον Κύνο Λιβανατών.

Τραυματισμός Μάγγου


Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ η Μαρία Μάγγου του Πήγασου τραυματίστηκε στο χέρι και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Σοφία Ριζάκου να συνεχίσει στα επόμενα σετ αγωνιζόμενη σε άλλη θέση και όχι σαν λίμπερο.

Τα σετ
25-15, 25-13, 25-16

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Γυφτομήτρου, Ρεσίτη, Ανδρεάκη, Καββαδία, Τσιουγκρή, Καγκαρά(λ), Κολαζά, Τσιούνη, Οικονόμου

Α.Ο. Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου (Νίκος Ρίζος): Ζογλοπίτη, Γεραλή Θ., Γεραλή Δ., Γεραλή Ε., Μάγγου, Αλεξανδρή, Ριζάκου(λ), Βλάση, Χαρματζή

Διαιτητής: Μιχάλης Σφακιανάκης
Κριτές: Σεραφείμ Λερογιάννης & Πέννυ Τσιώνη












































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος