Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας Άκης Χαρβαλιάς


Η ΕΠΣ Καρδίτσας βράβευσε μεταξύ άλλων τον Τριαντάφυλλο(Άκη) Χαρβαλιά, ο οποίος την περασμένη σαιζόν με την φανέλα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας.
Φέτος ο άλλοτε φορ του Βελουχίου αγωνίζεται στον Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας(Ομάδα του τόπου καταγωγής του), βρισκόμενος στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχοντας σημειώσει 16 γκολ. Η γιορτή της ΕΠΣ Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο ξενοδοχείου «Κιέριον», παρουσία μεταξύ άλλων του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη.
O Χαρβαλιάς είναι γεννημένος στις 19/10/1988. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες Ελπίδες Καρδίτσας και συνέχισε το 2006 στον Ταυρωπό(Δ΄ Εθνική). Την περίοδο 2007-2008 έπαιξε με τον ΑΠΟΚ στην ίδια κατηγορία και ήταν ο πρώτος σκόρερ του με 10 γκολ. Συνέχισε στην ίδια κατηγορία με τον Α.Ο. Καρδίτσας, ενώ έπαιξε και στο τοπικό πρωτάθλημα του Λασιθίου, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 32 γκολ, φορώντας την φανέλα του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Η επόμενη του ομάδα ήταν η Α.Ε. Λεονταρίου, με την οποία πέτυχε 44 γκολ σε δυο μόλις σαιζόν. Πέρυσι(2013-2014) ο Χαρβαλιάς αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και πέτυχε 27 γκολ(Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας).


Φωτογραφίες: karditsasportiva.gr