Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τοποθέτηση αθλητή του Άτλαντα για τα προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου

 
Την προσωπική του άποψη όσον αφορά το θέμα των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καρπενησίου εξέφρασε ο Ικαριώτης αθλητής του Άτλαντα Δημήτρης Καντούνης.

Το κείμενο του έχει ως εξής:
«Σαφώς και όταν φιλοξενούμε ένα τουρνουά final-four, του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων στην πόλη μας(Καρπενήσι), πρέπει να είμαστε άψογοι. Κατάλληλη υποδοχή, θέρμανση στο γήπεδο, τρέξιμο από τα αρμόδια στελέχη του Δήμου κτλ.
Κάπου εδώ όμως βλέπω μια αδικία προς τα δικά μας παιδιά και εφήβους και δεν έχω παρά να την υποδείξω , ζητώντας με κάθε σεβασμό να την επανορθώσουμε.
Οι προπονήσεις και οι αγώνες των τμημάτων της ΠΑΚ κ του Άτλαντα πραγματοποιούνται μόνο όταν δεν βρέχει δυνατά. Όταν πάλι βρέχει ελαφρώς, παίρνουμε το ρίσκο.
Η στέγη στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου μπάζει νερά. Μήνες το λέμε τώρα κ η ζημιά παραμένει. Τις προάλλες ένας έφηβος του Άτλαντα γλίστρησε στα νερά κ έπεσε στο παρκέ με την πλάτη. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό.
Αν δεν υπάρχουν τα χρήματα να λυθεί το πρόβλημα τότε καλό θα είναι να σταματήσουμε κάθε δραστηριότητα στον επικίνδυνο αυτό χώρο.
Επίσης η έλλειψη πετρελαίου για την θέρμανση δημιουργεί μια θερμοκρασία μέσα στο γήπεδο που πολλές φορές μοιάζει χαμηλότερη απ’ ότι εκτός.
Με 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου η κάθε δραστηριότητα εγκυμονεί σοβαρές πιθανότητες τραυματισμών.
Οι δύο σύλλογοι ΠΑΚ και Άτλαντας συμμετέχουν στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Φθιώτιδας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το μπάσκετ στο Καρπενήσι και γενικότερα στον Νομό. Διεκδικούν και οι δύο με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Γνωρίζω πως με τον σφοδρό χειμώνα και τις καταστροφές το έργο του Δήμου είναι δύσκολο ώστε να αντεπεξέλθει σε όλους τους τομείς . Δεν λέω να μην φιλοξενούσαμε το final-four αλλά εφόσον υπάρχει χρόνος για τέτοιες θετικές ενέργειες όσον αφορά τον αθλητισμό στη πόλη, ας κοιτάξουμε λίγο καλύτερα και τα δικά μας παιδιά.
Είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας στο Καρπενήσι και παίχτης του Άτλαντα.
Προβαίνω στην δημοσίευση αυτή, γιατί υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που οφείλουμε να επιλύσουμε άμεσα και όχι για να ασκήσω απλά μια κριτική.
Αναμένω με αισιοδοξία.
Τα παιδιά αξίζουν έναν καλύτερο χώρο άθλησης. Ώστε να παραμείνουν και να έρθουν και άλλα.»