Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Με το Μοσχοχώρι τίθεται αντιμέτωπη την Κυριακή η Π.Α.Κ.


Αδιάφορη είναι βαθμολογικά η Κυριακάτικη αναμέτρηση της Π.Α.Κ. με τον Αίαντα Μοσχοχωρίου. Η ήττα του Αίαντα στην Δωρίδα έβγαλε και μαθηματικά εκτός την ομάδα από την διεκδίκηση της 2ης θέσης.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου στο κλειστό του Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, έχοντας γνωρίσει δυο φορές την ήττα από τον Άτλαντα σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι η «πρωτάρα» Ακαδημία βελτιώνει διαρκώς την απόδοση της και προέρχεται μάλιστα από εκτός έδρας νίκη με τον Άρη Σπερχειάδας.
Ο Αίας του Άρη Κατσούλα «αυτοκτόνησε» το περασμένο Σάββατο στην Ερατεινή και έχασε στην παράταση από την αδιάφορη βαθμολογικά τοπική ομάδα. Κατά συνέπεια ο Αίας δεν έχει μαθηματικές ελπίδες να διεκδικήσει την 2η θέση και έρχεται στο Καρπενήσι χωρίς άγχος. Θα προσπαθήσει να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα την σαιζόν. Η Ακαδημία είχε κερδίσει δύσκολα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 62-60.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γιώργος Ζάχος και Γιώργος Σαμαράς.

10η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος) 22-3-2015

Π.Α.Κ.-Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου Κλειστό Καρπενησίου 22-3-2015 16:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)