Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αίας Μοσχοχωρίου-Άρης Σπερχειάδας 63-45

Την ανοδική του «τροχιά» συνέχισε ο Αίας Μοσχοχωρίου, ο οποίος ανεβάζοντας ταχύτητες στο τελευταίο 10λεπτο επιβλήθηκε του Άρη Σπερχειάδας με 63-45.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου στο ΔΑΚ Λαμίας και άρχισε στις 11:00. Ήταν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Αίας ύστερα από την νίκη κόντρα στον Άτλαντα πανηγύρισε άλλη μια επιτυχία μέσα στην έδρα του. Το συγκρότημα το Μοσχοχωρίου είχε πρώτο σκόρερ όπως πάντα τον Δημήτρη Μπέλλη, ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους. Η ομάδα του Άρη Κατσούλα έφτασε τους 9 βαθμούς(3 νίκες- 3 ήττες) και μπήκε δυναμικά στο «κυνήγι» της ανόδου.
Ο Άρης ήταν εμφανώς κουρασμένος, δίνοντας μετά από ελάχιστες ώρες δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ξεχώρισε ο Δημήτρης Μακρής, όντας ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Δημήτρη Έλληνα είναι αδιάφορη βαθμολογικά και τα επόμενα δυο παιχνίδια έχουν τυπική διαδικασία για αυτή. Οι Σπερχειαδίτες είναι στην 4η θέση με 8 πόντους(2 νίκες-4 ήττες).
Για την 10η αγωνιστική την Κυριακή 15/3 ο Αίας θα παίξει στο Καρπενήσι με την Π.Α.Κ., ενώ ο Άρης υποδέχεται τον Άτλαντα. Εκκρεμούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των δυο ομάδων ενάντια στην Δωρίδα.

Επιστροφή Χαλλή


Στα θετικά για τους νικητές ήταν η πρώτη φετινή συμμετοχή του Δημήτρη Χαλλή, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε 7 πόντους στο ενεργητικό του.

Δεύτερο σερί
Ο Άρης είχε αγωνιστεί μια ημέρα νωρίτερα στο Καρπενήσι με τον Άτλαντα και έδωσε σε διάστημα περίπου 14 ωρών και δεύτερη αναμέτρηση!.

Διεκδικεί πρόκριση
Ο Αίας έχει αρκετές πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εφόσον κερδίσει στην Δωρίδα θα παίξει για την 2η θέση στο Καρπενήσι με την Π.Α.Κ., όπου θέλει νίκη με +3.

«Αχτύπητοι» Μπέλλης-Αργυρόπουλος

 













Του σκοραρίσματος για ένα ακόμη παιχνίδι ηγήθηκε ο Δημήτρης Μπέλλης (Φωτογραφία Αριστερά) του Αίαντα, που πέτυχε 20 πόντους και 2 3ποντα. Ο έμπειρος αρχηγός Πρόδρομος Αργυρόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) σταμάτησε στους 14, έχοντας 1 3ποντο.

Χωρίς Παπασάρα
Ο Άρης έπαιξε σε αυτό το ματς χωρίς τον εκ των κορυφαίων παιχτών του Ανδρέα Παπασάρα. Απών ήταν και ο ταλαντούχος Δημήτρης Γιδαράκος.

Διψήφιος ο Μακρής


Από πλευράς  φιλοξενούμενων πρώτος σκόρερ ήταν ο φόργουορντ Δημήτρης Μακρής, που πέτυχε 14 πόντους(1 3ποντο).

Έξω Αργυρόπουλος & Μαλισόβας 


Ένας παίχτης αποχώρησε με 5 φάουλ από κάθε ομάδα. Για τους γηπεδούχους ήταν ο αρχηγός Πρόδρομος Αργυρόπουλος και για τους Σπερχειαδίτες ο Φάνης Μαλισόβας (Φωτογραφία).

Τα δεκάλεπτα
10-15, 24-20, 40-33, 63-45

Συνθέσεις Ομάδων

Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Μετετές 6, Πάνος 6(1), Αργυρόπουλος 14(1), Μπέλλης 20(2), Αντωνόπουλος 4, Χαλλής 7(1), Τσόγκας 3, Δρίβας 3(1), Νιώρας

Άρης Σπερχειάδας (Δημήτρης Έλληνας): Ντελέζος 4, Καραγιάννης 8(2), Παπανικολάου 2, Μαλισόβας 6, Τσιώτας, Δέδες 1, Στεφανής 7(1), Μαργαρίτης, Μακρής 14(1), Μπελαλής 3, Γρίβας

Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Ζάχος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Ιωάννα Παπαματθαίου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)