Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Α.Σ. Δωρίδα-Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου 56-50(46-46 κανονική διάρκεια)

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε στην παράταση η Δωρίδα, η οποία αν και βαθμολογικά αδιάφορα έπαιξε για το γόητρο και επικράτησε με 56-50 του Αίαντα Μοσχοχωρίου.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο ανοιχτό γήπεδο της Ερατεινής στις 15:00. Ήταν εξ αναβολής στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η Δωρίδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, καταφέρνοντας να αναστρέψει την κατάσταση του πρώτου ημιχρόνου, όπου ήταν πίσω στο σκορ με -7. Το νεανικό συγκρότημα του Πάρι Παρασκευαΐδη έφτασε στο πρώτο «ροζ» φύλλο αγώνα μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Παραμένει τελευταίο με 7 βαθμούς. Εντυπωσιακή εμφάνιση με 21 πόντους έκανε ο Αλέξανδρος Συνάνης.
Το Μοσχοχώρι παρατάχτηκε με πολλές απουσίες και δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα του για ένα ακόμη ματς. Η ομάδα του Άρη Κατσούλα με νίκη θα διεκδικούσε την πρόκριση στην Β΄ Φάση κόντρα στην Π.Α.Κ. «Πυροβολούσε» έξω από τα 6,75 ο Πρόδρομος Αργυρόπουλος, που σταμάτησε στους 21 πόντους. Ο Αίας είναι στην 3η θέση με 10 βαθμούς.
Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 18/2 στο Καρπενήσι τον Άτλαντα, ενώ λίγες ημέρες μετά θα υποδεχτούν στην Ερατεινή τον Άρη Σπερχειάδας. Ο Αίας θα παίξει στο Καρπενήσι ενάντια στην Π.Α.Κ. Όλοι αγώνες είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.

Πρώτο «2ποντο»
Μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα ήρθε η ώρα οι παίχτες του Πάρι Παρασκευαΐδη να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.

Εντυπωσίασε ο Συνάνης-Ο καθοριστικός Χαμπέσης

 












Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο 20χρονος Αλέξανδρος Συνάνης (Φωτογραφία Αριστερά) της Δωρίδας. Ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 21 πόντους, πετυχαίνοντας και 3 3ποντα. Σημαντικούς πόντους πέτυχε ο Γιάννης Χαμπέσης (Φωτογραφία Δεξιά) σε 4η περίοδο και παράταση. Ήταν με 9(1 3ποντο) ο δεύτερος σκόρερ της Δωρίδας.

Τα επόμενα ματς
Η Δωρίδα θα παίξει με τον Άτλαντα και τον Άρη Σπερχειάδας τις επόμενες ημέρες, ενώ το Μοσχοχώρι αγωνίζεται στο Καρπενήσι με την Π.Α.Κ.

Απουσίες
Ο Αίας ταξίδεψε στην Φωκίδα με αποστολή μόλις 7 αθλητών. Απουσίαζαν οι: Αποστόλης Αντωνόπουλος, Θανάσης Δρίβας, Ταξιάρχης Μετετές και Δημήτρης Χαλλής. Για τους νικητές έλλειπε ο αρχηγός Γιάννης Σταθόπουλος.

«Εκτελούσε» ο Πρόδρομος


5 συνολικά 3ποντα πέτυχε ο αρχηγός του Μοσχοχωρίου Πρόδρομος Αργυρόπουλος (Φωτογραφία). Με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Ακολούθησε με 17, έχοντας 1 3ποντο ο φόργουορντ Δημήτρης Μπέλλης.

Χάνει στην παράταση
Μετά από δυο μεγάλες εντός έδρας νίκες ο Αίας ηττήθηκε για 2ο ματς στην παράταση, όπως είχε συμβεί και στην Σπερχειάδα. Πλέον είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

Αποβολή Μπέλλη 


Πέντε φάουλ συμπλήρωσε και αποβλήθηκε από το παιχνίδι ο κομβικός Δημήτρης Μπέλλης των φιλοξενούμενων.

Τα δεκάλεπτα
13-14, 19-26, 33-37, 46-46, 56-50

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Σ. Δωρίδα (Πάρις Παρασκευαΐδης): Χότζα 8, Μπάμι, Κρικέλας 2, Χαμπέσης 9(1), Καρπίδας, Πέτσας, Λόλης, Συνάνης 21(3), Αλλάι, Τσόκας 8(1), Μαντζώρος, Αλεξανδράτος 8

Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Πάνος, Νιώρας 4, Αργυρόπουλος 21(5), Μπέλλης 17(1), Δρίβας, Τσόγκας 4, Κατσούλας 4(1)

Διαιτητές: Παναγιώτης Χουγιάζος& Γιώργος Χριστοδούλου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Νίκος Δημόλας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)