Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Οι δηλώσεις των προπονητών των 4 «μονομάχων»


Η ιστοσελίδα www.volleyball.gr φιλοξενεί τις δηλώσεις των 4 προπονητών των ομάδων, που θα διεκδικήσουν το εφηβικό πρωτάθλημα στο Καρπενήσι. Χρήστος Πάτρας, Αντώνης Γεράνιος, Θανάσης Στράντζαλης και Παναγιώτης Γεωργούντζος μίλησαν για τους στόχους των ομάδων τους.

Χρήστος Πάτρας (Ηρακλής): «Στόχος η κατάκτηση του τίτλου»


«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό τουρνουά με τέσσερις πολύ καλές ομάδες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.
Δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχει πίεση γιατί η φιλοσοφία του Ηρακλή είναι πλέον διαφορετική. Θέλουμε τα παιδιά να χαίρονται την συμμετοχή τους και να ετοιμάζουμε παιδιά για τη μεγάλη ομάδα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φιλοδοξίες.
Η ΕΑ Πατρών την οποία αντιμετωπίζουμε στον ημιτελικό είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα και για να κερδίσουμε θα χρειαστεί να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Αντώνης Γεράνιος (Ε.Α. Πατρών): «Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή»


«Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς ήταν να βρεθούμε στο Final 4, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεσαι στην τελική φάση ο στόχος είναι να φτάσεις στην κορυφή.
Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση και προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αντίπαλο αφού το όνομα του Ηρακλή δίνει λάμψη στην διοργάνωση και παράλληλα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τα δικά μας παιδιά.
Αυτή η φουρνιά των αθλητών συν τους πιο μικρούς που έχουμε είμαι σίγουρος ότι θα επαναφέρει την ΕΑΠ στο προσκήνιο. Πριν από 2.5 χρόνια είχα κάποιες αμφιβολίες, όμως είμαστε εδώ και εφόσον καταφέρουμε να ανέβουμε στην Α2 θα είναι μια ιδανική χρονιά για εμάς».

Παναγιώτης Γεωργούντζος (Μίλωνας): «Ισορροπημένο και αμφίρροπο τουρνουά»


«Αν και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για Ηρακλή και Αιγίνιο νομίζω ότι η γενικότερη αίσθηση είναι ότι πρόκειται για ένα ισορροπημένο και αμφίρροπο τουρνουά. Ο Ηρακλής είναι μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστεί χρόνια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, η Νίκη Αιγινίου άφησε εκτός final 4 παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ ενώ η ΕΑΠ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι επικράτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι κι είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα.
Δεν θα συνδέσω την φετινή μας παρουσία με την περσινή κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, αλλά όταν συμμετέχεις σε ένα φάιναλ φορ είναι λογικό να διεκδικήσεις τον τίτλο.
Όσον αφορά τον ημιτελικό με την Νίκη Αιγινίου, κι οι δύο έχουν ομάδες  βασιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 σε αθλητές από την ομάδα εφήβων, άρα υπάρχει ένα καλό επίπεδο και θα είναι ένας πολύ δυνατός και αμφίρροπος αγώνας».

Θανάσης Στράντζαλης (Νίκη Αιγινίου): «Δεν υπάρχει φαβορί»


«Είναι ένα Final 4 με τέσσερις  ομάδες που είναι κοντά αγωνιστικά και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Είναι μεγάλη χαρά για μας γιατί μετά από χρόνια μια ομάδα από την Δυτική Μακεδονία συμμετέχει στην τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος και δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στο κομμάτι της ανάπτυξης στο Αιγίνιο που τροφοδοτεί και με αρκετούς αθλητές τις Εθνικές ομάδες.
Ο Μίλωνας ήταν πρώτος στο τουρνουά της Νέας Περάμου, έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο, αλλά κι εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».