Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η κλήρωση στην 2η φάση για Α.Ο.Λ. και Γυμναστικό


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ η κλήρωση της τελικής φάσης για το πρωτάθλημα Γυναικών που θα κρίνει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, όπου το πρωτάθλημα διεξήχθη σε 3 Ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και την πρόκριση πήραν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου, πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην τελική φάση, όπου θα πραγματοποιηθούν 5 αγωνιστικές χωρίς επαναληπτικούς και την άνοδο στη Β’ Εθνική θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Συγκεκριμένα και κατά την ολοκλήρωση της α’ φάσης, την πρόκριση πήραν: Από τον 1ο Όμιλο, ο Ερμής Αγιάς (1ος) και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου (2ος). Από το 3ο Όμιλο, ο Αθλητικός Όμιλος Λαμίας (1ος) και ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας (2ος) και από τον 2ο Όμιλο, ο ΣΠΑ Καρδίτσας (1ος) και ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρνάβου (2ος).
Η έναρξη της τελικής φάσης θα γίνει το Σάββατο 14 Μαρτίου. Οι δυο ομάδες της Λαμίας, που προκρίθηκαν από τον όμιλο του Άτλαντα ξεκινούν με εκτός έδρας αγώνα. Η διεξαγωγή των αναμετρήσεων θα είναι μονή. Οι αγωνιστικές θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ενώ η τελευταία ημέρα αγώνων θα είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, αφού ενδιάμεσα θα υπάρξει διακοπή λόγω των ημερών του Πάσχα.

Αναλυτικά το πανόραμα της Τελικής Φάσης του Γυναικείου Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ:

1η αγωνιστική (Σάββατο 14/3)
Γ.Σ. Βόλου – Α.Ο. Λαμίας
Τύρναβος – Γ.Σ. Λαμίας
ΣΠΑΚ – Ερμής Αγιάς

2η αγωνιστική (Κυριακή 22/3)
ΣΠΑΚ – Γ.Σ. Βόλου
Α.Ο. Λαμίας – Τύρναβος
Ερμής Αγιάς – Γ.Σ. Λαμίας

3η αγωνιστική (Κυριακή 29/3)
Τύρναβος – ΣΠΑΚ
Γ.Σ. Λαμίας – Α.Ο. Λαμίας
Γ.Σ. Βόλου – Ερμής Αγιάς

4η αγωνιστική (Σάββατο 4/4)
ΣΠΑΚ – Γ.Σ. Λαμίας
Γ.Σ. Βόλου – Τύρναβος
Ερμής Αγιάς – Α.Ο. Λαμίας
5η αγωνιστική

5η αγωνιστική (Σάββατο 25/4)
Α.Ο. Λαμίας – ΣΠΑΚ
Γ.Σ. Λαμίας – Γ.Σ. Βόλου
Τύρναβος – Ερμής Αγιάς