Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Πρεμιέρα για την Π.Α.Κ. στην 2η φάση κόντρα στα Φάλαρα


Με το «δεξί» θέλει να μπει στα μπαράζ της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ η Π.Α.Κ., που υποδέχεται στο Καρπενήσι τα Φάλαρα Στυλίδας.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στο κλειστό του Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης (2ος Όμιλος) της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνα Μπαλωμένου προβλημάτισε με την εμφάνιση της στο τελευταίο ματς της 1ης φάσης απέναντι στον Αίαντα Μοσχοχωρίου, όπου γνώρισε και την εντός έδρας. Άπαντες στο στρατόπεδο των πράσινων καλούνται να συγκεντρωθούν και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτέλεσμα, αφού η αναμέτρηση είναι αρκετά κρίσιμη για την πορεία της ομάδας στην β΄ φάση.
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά τερμάτισαν εύκολα στην 1η θέση του 3ου ομίλου και θέλουν φέτος να μπορέσουν να φτάσουν στην άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Διαθέτουν ένα έμπειρο σύνολο και θα έρθουν στο Καρπενήσι με στόχο να  αρχίσουν με νίκη στην β΄ φάση, στην οποία συμμετείχαν και πέρυσι.
Διαιτητές ορίστηκαν από την Βοιωτία οι Γιώργος Χριστοδούλου και Χρήστος Γερονικολός.

Αντίπαλος του Άτλαντα
Τα Φάλαρα είχαν αγωνιστεί 3 φορές πέρυσι στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ κόντρα στον Άτλαντα. Οι Φθιωτοί είχαν δυο ήττες και 1 νίκη. Με την Π.Α.Κ. θα αγωνιστούν για πρώτη φορά.

Από την Λειβαδειά
Η ΕΣΚΑΣΕ όρισε διαιτητές στην αναμέτρηση από την Βοιωτία και συγκεκριμένα την Λειβαδιά, αυξάνοντας κατά πολύ το εξοδολόγιο της Π.Α.Κ. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι: Γιώργος Χριστοδούλου και Χρήστος Γερονικολός.

Την Μ. Τετάρτη το Μώλος-Άτλας
Το άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής μετά από αίτημα του Μώλου θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου στις 18:00. Ο Άτλας θα παίξει στην έδρα του Μώλου.

1η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Β΄ Φάση (2ος Όμιλος) 29-3-2015

Π.Α.Κ.-Γ.Σ. Φάλαρα Κλειστό Καρπενησίου 29-3-2015 19:00
Διαιτητές: Γιώργος Χριστοδούλου & Χρήστος Γερονικολός(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)