Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στο «κυνήγι» των μπαράζ ανόδου για την Α1΄ το Καματερό της Στασινού


Στο πρωτάθλημα της Α2΄ γυναικών λαμβάνει μέρος και φέτος με τον ΓΑΣ Καματερού Kiparissis η 23χρονη ίντερ Μαρία Στασινού, με καταγωγή από την Κάτω Ποταμιά Γρανίτσας Ευρυτανίας.
Η διεθνής αθλήτρια έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α1΄ την σαιζόν 2012-2013, σκοράροντας 35 φορές, αλλά ο ΓΑΣ υπό τις οδηγίες τότε του αείμνηστου Γιώργου Αντωνίου δεν κατάφερε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό πέρυσι, οδηγούμενη στο χειρουργείο τον Μάιο για αποκατάσταση του χιαστού στο δεξιό της γόνατο. Στο ενεργητικό της καταγράφονται επίσης και σημαντικές επιτυχίες-τίτλοι ως προπονήτρια των ακαδημιών του Αθηναϊκού συλλόγου.
Μετά από 10 αγωνιστικές ο ΓΑΣ Καματερού βρίσκεται στην 1η θέση του 1ου Ομίλου, έχοντας 12 βαθμούς(6 νίκες-2 ήττες), ισοβαθμώντας με τον Παναιτωλικό και τον Άρη Νικαίας. Έχει πραγματοποιήσει όμως το ρεπό του και για τον δεύτερο γύρο εν αντιθέσει με τους δυο «συγκατοίκους» του στην κορυφή. Στο περυσινό πρωτάθλημα είχε τερματίσει 3ος.
Κατά το τελευταίο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής η ομάδα του Γιάννη Βαρελτζή(Είχε βρεθεί στο Καρπενήσι το 2012 με την Εθνική γυναικών ως τεχνικός σύμβουλος-μάνατζερ της ΟΧΕ, στην αποστολή της οποίας ήταν και η Ευρυτάνισσα αθλήτρια) ηττήθηκε εντός έδρας με 11-15 από τον Άρη Νικαίας, αντίπαλος της επίσης και στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΣΧΑ. Στις 29 Μαρτίου θα παίξει εκτός έδρας με τον Αργολικό.  Στον ίδιο όμιλο μετέχουν ο γειτονικός Παναιτωλικός, ο Α.Σ. Ηλιούπολης 2006, ο Γ.Σ. Αργολικός, το Σεριφάτο Αιγίου, η Αναγέννηση Βύρωνα και ο Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας. Το πρωτάθλημα της Α2΄ διεξάγεται σε 5 ομίλους και την άνοδο κατακτούν δυο ομάδες μέσω μπαράζ 5 ομάδων, στα οποία για να συμμετάσχει ο ΓΑΣ θα πρέπει να τερματίσει πρώτος στον Α΄ Όμιλο.