Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Γ.Σ. Άτλας-Α.Σ. Ιτέας 0-3

Με «τρίποντο» ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο Α.Σ. Ιτέας, που επικράτησε με 0-3 στα σετ στο Καρπενήσι του γηπεδούχου Άτλαντα.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/3) στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 12 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 3ης εξ αναβολής αγωνιστικής του 3ου Ομίλου γυναικών βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή παρότι έδειξε ξανά σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στο 2ο σετ στην μεγαλύτερη διάρκεια ήταν μπροστά. Στο τέλος έπειτα από συνεχόμενους «άσους» του αντιπάλου έχασε και το 2ο σετ. Το 3ο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα της Φωκίδας να το κερδίζει εύκολα.
Η Ιτέα του Σταύρου Τσόκανου έχοντας σταθερό «κορμό» και παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς με την ίδια 6αδα έκλεισε με «διπλό» τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Η νεοσύστατη ομάδα κατέγραψε αρκετά αξιοπρόσεκτη παρουσία. Πήρε εύκολα το πρώτο σετ και στο 2ο χάρης τους συνεχόμενους «άσσους» της Ευαγγελίας Στρογγυλού έκανε το 0-2. Το τελευταίο σετ έκλεισε με τις κοπέλες του ΑΣΙ να το κερδίζουν εύκολα με 13-25.
Η ομάδα της Φωκίδας μετά την νίκη της έφτασε τους 11 βαθμούς, τερματίζοντας στην 3η θέση και διεκδικώντας την πρόκριση στην Β΄ φάση. Η ομάδα της Ευρυτανίας παρέμεινε στους 2 πόντους, βρισκόμενη στην τελευταία (5η) θέση. Η σεζόν κλείνει αύριο με την εντός έδρας εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Λαμίας.

Λίγοι θεατές
Η αναμέτρηση έγινε παρουσία λιγοστών φιλάθλων.

Με θέρμανση
Στο κλειστό του προπονητικού κέντρου δεν επικρατούσαν «πολικές» συνθήκες, όπως σε προηγούμενες αναμετρήσεις του Άτλαντα. Με αφορά της διεξαγωγής αργότερα στο ίδιο γήπεδο του Final 4 βόλει των εφήβων ο Δήμος Καρπενησίου μετά από μια 6ετια
«ζέστανε» το γήπεδο και τα αποδυτήρια.

Ξανά ο Κουτσής


Και το προηγούμενο εντός έδρας ματς του Άτλαντα σφύριξε ο Λαμιώτης Πέτρος Κουτσής.

Κλείνει αύριο
Η ομάδα του Καρπενησίου ολοκληρώνει αύριο Κυριακή (8/3) τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Υποδέχεται τον Γ.Σ. Λαμίας στις 6 το απόγευμα για την εξ αναβολής 9 αγωνιστική. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του 3ου ομίλου.

3-0 εκ νέου
Ο ΑΣΙ και στο ματς του α΄ γύρου είχε επικρατήσει του Άτλαντα με το ίδιο σκορ (3-0).

Τα σετ
16-25, 21-25, 13-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Τσουβαλά, Κυλερτζή, Χαντζοπούλου Μ., Τσιώνη, Χαντζοπούλου Χ., Ανδρεάκη, Καγκαρά(λ), Καββαδία, Τσιουγκρή, Γυφτομήτρου

Α.Σ. Ιτέας (Σταύρος Τσόκανος): Πούλου, Στρογγυλού, Μάκου, Τσώνου, Κόλλια, Αγγελέτου Χ., Καραγιαννίδη, Αγγελέτου Ι., Κακάνα

Διαιτητής: Πέτρος Κουτσής(Κεντρικής Ελλάδας)
Κριτές: Μιχάλης Σφακιανάκης & Σεραφείμ Λερογιάννης

Η βαθμολογία(Σε 10 αγωνιστικές)
Ομάδα
Βαθμοί
Σετ
Αγώνες
Α.Ο. Λαμίας
24
24-1
8
Γ.Σ. Λαμίας
11
14-13
7
Α.Σ. Ιτέας
11
12-14
8
Γ.Σ. Αντίκυρας
6
14-19
8
Γ.Σ. Άτλας Καρπενησίου
2
4-21
7

*Ο Γ.Σ. Αντίκυρας έχει -3 βαθμούς








































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος