Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Κορασίδες: Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας-Π.Α.Κ. 0-3

Πολύ άνετη επικράτηση πέτυχαν οι κορασίδες της Π.Α.Κ., που επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 3-0 του Άρη Σπερχειάδας και βρίσκονται μέσα στο «κυνήγι» της 16αδας.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 15 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο της Σπερχειάδας και άρχισε στις 14:00. Ήταν στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Η Π.Α.Κ. των Μπαλωμένου-Ζαχαρόπουλου έπιασε πολύ καλή απόδοση και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με «καθαρό» σκορ. Χαρακτηριστικό της άνεσης είναι το τελευταίο σετ, το οποίο έληξε με 25-8 υπέρ της Ευρυτανικής ομάδας. Η Ακαδημία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από την ήττα από τον Γ.Σ. Λαμίας, δείχνοντας χαρακτήρα. Στα συν η συμμετοχή αθλητριών με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Έφτασε τους 6 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες και ισάριθμες ήττες.
Ο Άρης έδωσε το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και δεν μπόρεσε να «κοντράρει» τον αντίπαλο. Οι Σπερχειαδίτισσες μετρούν 7 ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Στα ευχάριστα για τα κορίτσια του Βασίλη Γεωργιάδη η συλλογή παραστάσεων μέσα από επίσημους αγώνες.
Οι νικήτριες θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 28/29 Μαρτίου εντός έδρας με την Φθία και εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Λαμίας. Ο Άρης θα παίξει το τελευταίο του ματς ενάντια στην Φθία στην Λαμία. Στις 21/22-3 δεν υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική δράση.

Ίδιο σκορ ξανά
Η Ακαδημία είχε επικρατήσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 3-0 σετ, ενώ και πέρυσι στην κατηγορία των παγκορασίδων είχε κάνει το 2/2.

Ρέφερι η coach
Η προπονήτρια της Ευρυτανικής ομάδας Κατερίνα Μπαλωμένου εκτέλεσε χρέη διαιτητή και οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο συνεργάτης της Φώντας Ζαχαρόπουλος.

Καθοριστικό με Φθία
Οι Ευρυτάνισσες ολοκληρώνουν το Σαββατοκύριακο 28/29 Μαρτίου τις υποχρεώσεις τους στον 2ο Όμιλο, αγωνιζόμενες με την Φθία εντός έδρας και τον Γ.Σ. Λαμίας εκτός έδρας. Ο αγώνας με την Φθία θα καθορίσει και το 3ο «εισιτήριο» για την φάση των «16».

Χωρίς σετ
Ο Άρης του Βασίλη Γεωργιάδη δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ούτε ένα σετ, αλλά οι παίχτριες του αποκομίζουν εμπειρίες. Το Σάββατο(14/3) ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από τον Α.Ο. Λαμίας, δίνοντας δυο αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολούθησε φιλικό
Ύστερα από την ολοκλήρωση του αγώνα δόθηκε ένα σετ φιλικού χαρακτήρα ανάμεσα στις παγκορασίδες των γηπεδούχων και τις κορασίδες της Π.Α.Κ., που έληξε υπέρ των φιλοξενούμενων με 12-25.

Τα σετ
14-25, 15-25, 8-25

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας (Βασίλης Γεωργιάδης): Σαρατζή, Γκουζούμα, Νέλλα, Παρασκευιώτη, Γεωργιάδη, Λαθύρη, Μπίκα, Αποστόλου, Κουστούφη, Τσιούνη, Σκαρλάτου, Φλέγγα, Κυριάκη

Π.Α.Κ. (Φώντας Ζαχαρόπουλος): Τσούμα, Μακρή, Ρεντζέπη, Τσιώλη, Καρφή, Μούτσι, Παναγιωτοπούλου, Χρυσικού, Τσίγκα, Κοντογιώργου

Διαιτητής: Κατερίνα Μπαλωμένου











Φωτογραφίες-Πληροφορίες: https://panevrytaniki.wordpress.com/