Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Φιλικές αναμετρήσεις των τμημάτων υποδομής Π.Α.Κ. & Δωρίδας Ερατεινής


Πριν την έναρξη της αναμέτρησης των ανδρών για την 7η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης και Δωρίδα Ερατεινής έδωσαν δυο φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των αναπτυξιακών τμημάτων υποδομής τους.
Οι δυο ομάδες έχουν από πίσω αρκετά νέα παιδιά και δουλεύουν τα τελευταία χρόνια με τμήματα υποδομής. Στις 11.45 άρχισε ο αγώνας μεταξύ παιδιών Δημοτικού(προ-μίνι) όπου η Π.Α.Κ. κέρδισε σε 22-6 και παίχτηκαν 4 5λεπτα(2-0, 8-4, 14-6, 22-6). Μια ώρα αργότερα περίπου ξεκίνησε το φιλικό μεταξύ παιδιών γυμνασίου(μίνι), όπου και εδώ η Π.Α.Κ. επικράτησε με σκορ αυτή την φορά 22-8. Παίχτηκαν 4 7λεπτα(11-2, 15-2, 19-2, 22-8).
Προπονητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Φωκίδας είναι οι αθλητές του ανδρικού τμήματος Μίλτος Αλεξανδράτος και Κώστας Τσόκας. Μάλιστα οι δυο τους ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ με την ανδρική ομάδα.
Τις ομάδες της Π.Α.Κ. «κοούτσαραν» η Κατερίνα Μπαλωμένου (Δημοτικό) και ο Φώντας Ζαχαρόπουλος (Γυμνάσιο). Την ομάδα προ-μίνι της Ακαδημίας αποτελούσαν σε αυτό το παιχνίδι οι: Σεριανάι, Τσιουγκρής, Μήτσιου, Ανδρέου Π., Ανδρέου Γ., Κρίκας, Κάππας και Κοκοτίνης. Την ομάδα μίνι οι: Τόλης Ν., Τόλης Α., Παπαγεωργίου, Ευαγγελοδήμος, Καραμπάς, Μπίκας, Ντότσικας, Νούλας, Καραθάνος, Καμαρέτσος, Γραμματίκας, Τάσιος και Αντωνόπουλος








































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος