Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ενάντια στην Αντίκυρα το γυναικείο τμήμα του Άτλαντα


Μετά από αρκετό καιρό θα δώσει εντός έδρας αναμέτρηση ο Άτλας. Για την 6η εξ αναβολής αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ(3ος Όμιλος) θα υποδεχτεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 14:00 τον Γ.Σ. Αντίκυρας από την Βοιωτία.
Τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή μετρούν 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν κάποιο σετ. Ωστόσο μόνο όφελος έχουν, συμμετέχοντας για 1η φορά στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με 3-0 σετ από τον Α.Ο. Λαμίας εκτός έδρας.
Η Αντίκυρα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς. Έχει κερδίσει μια φορά, ενώ έχει ηττηθεί 5, εκ των οποίων ένα παιχνίδι ήταν στα χαρτιά. Τα κορίτσια του Δημήτρη Γωγούση δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι μακριά από το Δίστομο. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν και επί Βοιωτικού εδάφους για την 1η αγωνιστική.

Ιτέα εναντίον Α.Ο.Λ.
Για την ίδια αγωνιστική ο Α.Σ. Ιτέας θα υποδεχτεί στις 17:00 την ίδια ημέρα τον πρωτοπόρο και αήττητο Α.Ο. Λαμίας. Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει από την ομάδα της Φωκίδας. Το ρεπό του θα κάνει ο Γ.Σ. Λαμίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

Τοπικό πρωτάθλημα γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ(3ος Όμιλος)

6η αγωνιστική(14/2/2015)
Α.Σ. Ιτέας-Α.Ο. Λαμίας Κλειστό Ιτέας 17:00
Άτλας Καρπενησίου-Γ.Σ. Αντίκυρας Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου 12:00