Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Στο Avaris έκοψε το Σάββατο την πίτα του ο Α.ΟΛ. Εύρυτος-Ακολουθούν Αποκριάτικες εκδηλώσεις


Το τμήμα κολύμβησης του «Α.Ο.Λ. Εύρυτος» έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου (7/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Avaris.
Η όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε περιελάβανε μουσική για τους μεγάλους, προβολή ταινίας και παιχνίδια για τους μικρούς αθλητές. Πλήθος κόσμου τίμησε το σύλλογο με τη παρουσία του.
Στην κοπή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός και η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΑΔΗΚ του Δήμου Καρπενησίου Σοφία Ζαλοκώστα. Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο εφημέριος της Παναγίας π. Νικόλαος Σταμούλης.
Οι προπονητές του συλλόγου Βιβή Πασσά, Ηλίας Τσιγαρίδας και το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους παρευρέθηκαν και τους τίμησαν με τη παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και όσους συνεισέφεραν για την διεξαγωγή της. Εύχονται σε όλους υγεία και ευτυχία και ανανεώνουν το ραντεβού με τα μέλη του συλλόγου την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου που σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καρπενησίου οργανώνουν ένα παιδικό αποκριάτικο πάρτι με διαγωνισμό καραόκε και χορού στο χώρο του ΚΑΠΗ στις 6 το απόγευμα. Επιπλέον την  Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ο σύλλογος διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στο χώρο του ξενοδοχείου Avaris στις 6.30 το απόγεμα με κλόουν, ταχυδακτυλουργό και πολλές εκπλήξεις. Και τα δύο πάρτι απευθύνονται εκτός από τα μέλη του συλλόγου σε όλα τα παιδιά της πόλης μας.